reklama

Lipiec 2010

Emih fajny kociak, ale chyba lobuziak:-D . Mammi wszystko bedzie dobrze. Daj znac co i jak po wizycie. Vanilka czyli ty pierwsza podasz plec dzidzi:-) Bo to juz bedzie bardziej prawdopodobne bo dzidzia wieksza;-).

reklama
Jesli dzidzia dobrze sie ulozy to mysle,ze napewno mi powie :happy2:
Ale chce zrobic to usg dlatego ,ze w UK mam tylko dwa usg na cala ciaze wiec chce wiedziec dokladnie czy z dzidziusiem wszystko ok .
Dobrze,ze nagra na plytke bedzie m mial co ogladac :happy2:

emih jaki sliczny kociak :happy2:
Co do kotow to moj synek od jakiegos czasu nam mowi ,ze chce miec kota albo psa :baffled:ja powiedzialam ,ze :no:
a moj m na to ..nie zdziw sie jak wrocisz ,a w domu bedzie kot :szok::szok:

cze dziewczyny!!!
w weekend nie pisalam bo jezdzilismy po sklepach coby kupic garnitur dla M i kombinezon zimowy dla Krisa, mielismy niezla przygode przy okazji, ale sie udalo...
EMIH kociak jest mega!!! jak juz mowilam maine-coon to moje marzenie i napewno je zrealizuje! moze w przyszlym roku... :tak:
VANILKA ciesze sie ze dolecialas szczesliwie i ze udalo Ci sie umowic na to USG! jesli dzidzia sie tyleczkiem nie odkreci to napewno poznasz plec... :tak:ja mam 4d 30.01, ale to jeszcze tyle czasu... :sorry2:
ANGELIE powodzenia w przekonaniu GP... ;-)
AISIM ja w dalszym ciagu nie dostalam maila :-(
MYSZA jak nie lubisz bialego sera to moze uzupelnij wapn w innej postaci, zolty ser, jogurty, serki, kefir itp. :tak:
ASZKA79, KAMA wspolczuje choroby, niestety w ciazy nie ma pola do popisu jesli chodzi o leczenie... zostaje herbatka imbirowa, z miodem i cytryna, z sokiem malinowym, mleko z maslem i miodem, syrop z cebuli, czosnek (mega ilosci bo to naturalny antybiotyk) no i ewentualnie Rutinoscorbin, Tantum Verde... zdrowka!
MAMMI trzymam kciuki za wizyte! :blink:

Dzięki dziewczyny.Po wizycie dam znać co i jak.

louise Może to taki objaw ciążowy,po prostu powiększająca sie macica skoro więcej ciężaróweczek to ma???Ja jednak zweryfikuje to u gina.

Vanilka mam nadzieje,że zamieścisz fotkę z USG 3D.:happy2:

emih toż to nie kociak tylko mały tygrysek.Piękny,drapiezny i dostojny:tak:A jakie legowisko ma eleganckie:cool2:

Aisim dobrze,że choróbsko nie rozwinęło się na dobre.Jednak te babcine sposoby coś tam pomagają;-)

A mój M z Izabelcią u dentysty.Biedulka.Martwię się,żeby ją nie bolało.Wolała iść z tatą bo ją przekupił;-)Poza tym przy moich doleglowościach to lepiej,że nie będę musiał tam stać.

perla2212 własnie wypiłam kolejny kubek mleka z miodem i zjadłam kanapki z czosnkiem i wracam do łóżka może sen pomoże.

malewa jesteś z Pępowa koło Żukowa? jak tak to często tamtędy przejeżdzam a kiedyś nawet tam konno przejeżdżałam :)

Ashika i Emih słodkie te Wasze kociaki. Moje właśnie śpią wszystkie. Chyba tak na mróz. Już sobie nie wyobrażam życia bez kotów. A ja mam jutro 3D i dzisiaj mi się śniło,że się nie dostałam, bo jakieś starsze małżeństwo wepchało mi się w kolejkę i baba miała wycinane migdały i dla mnie już lekarz nie miał czasu...:nerd::szok: Skąd takie sny??
Mój M też czytał tą stronkę i od tej pory zawsze mi przyznaje rację:-)

Dzięki dziewczyny.Po wizycie dam znać co i jak.

louise Może to taki objaw ciążowy,po prostu powiększająca sie macica skoro więcej ciężaróweczek to ma???Ja jednak zweryfikuje to u gina.

Vanilka mam nadzieje,że zamieścisz fotkę z USG 3D.:happy2:

emih toż to nie kociak tylko mały tygrysek.Piękny,drapiezny i dostojny:tak:A jakie legowisko ma eleganckie:cool2:

Aisim dobrze,że choróbsko nie rozwinęło się na dobre.Jednak te babcine sposoby coś tam pomagają;-)

A mój M z Izabelcią u dentysty.Biedulka.Martwię się,żeby ją nie bolało.Wolała iść z tatą bo ją przekupił;-)Poza tym przy moich doleglowościach to lepiej,że nie będę musiał tam stać.

tez mysle, ze musimy sie chyba przyzwyczaic do bolacych brzuchow. na poczatku jak mnie bolal to wlasnie lekarka mowila, ze to od powiekszajacej sie macicy-wiec mysle, ze to w dalszym ciagu to samo. ale podobnie jak ty jutro na wizycie sie dopytam lakarza

wstaje i ide na spacerek i zakupy. jak zwykle sie zasiedzialam przy kompie :-) kupie miodzik bo wlasnie wyzarlam wczoraj resztke. a skoro wszystkie prawie poprzeziebiane wiec mnie tez to moze czekac.przyda sie takie naturalne lekarstwo :tak::-):-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry