reklama

Lipiec 2010

Witam wszystkich w piękny śnieżny dzionek w Trójmieście
Ehh ja umieram znowu jestem przeziębiona. Tak mnie bolą oskrzela że zwariuje nie moge kaszlec bo ból jest nie do zniesienia już się leczę mlekiem z miodem oby pomogło bo jak nie to będe musiała jakieś leki zastosowac. Później zadzwonie do mojego lekarza zobaczymy co on powie.

reklama
Witam od rana :-)

Wy to dziewczyny macie zdrowie, do 2 godz siedzieć. Ja to praktycznie od 20 mogłabym już spać, podziwiam.

w sumie wybór filmów na kompie mam słaby, tzn. jest ich sporo, ale jakieś takie niezachęcające :-D Wczoraj oglądaliśmy Galerianki, więc dzisiaj może wojna polsko-ruska, chociaż słyszałam nieciekawe opinie. Zobaczymy...
a tak własnie sie zastanawiałam co wy za filmy oglądacie bo ja wciąż w ten program patrze i nic nic nic

Ehh ja umieram znowu jestem przeziębiona. Tak mnie bolą oskrzela że zwariuje nie moge kaszlec bo ból jest nie do zniesienia już się leczę mlekiem z miodem oby pomogło bo jak nie to będe musiała jakieś leki zastosowac. Później zadzwonie do mojego lekarza zobaczymy co on powie.

a może herbata imbirowa pomoże
do szkl got wody wsypać 1 łyżeczkę imbiru, got jeszcze 3 min. Pić powoli malutkimi łyczkami jest paskudna i strasznie ostra ale mi pomaga. albo jeszcze jedna jest smaczniejsza
1,5 szk wrzącej wody, kopiasta łyż tymianki, 2 lyżeczki lukrecji 1/2 lyż imbiru gotowac koło 5 min.
Tylko przy tych herbatach nie można niby brać antybiotyków.

Dziewczyny.Ashika i emih Wam życzę przedewszystkim przespanej nocy.
Do jutra:happy2:
No niestety, Mammi, bardzo dziękuję za pamięć i dobre chęci, ale dziś zaliczyłam jedną z gorszych nocek. Jak spałam 3godz to szczyt. Najgorsze że nie jednym ciurkiem tylko po 15-30min :baffled: A mówiłam M że nie chcę oglądać Roku 2012. Juz w poprzedniej ciąży nie mogłam przetrawić filmów katastroficznych :sorry2: Ale uparł się, z 2 tyg mnie męczył- efektem koszmary i serce mi wysiadkę robić zaczęło... Faceci.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja wiem dziewczyny że to hormony - niestety, mój M powiedział mi oststni w żartach,że jednak woli skończyć na jednym dziecku, bo 2 raz nie zniesie tych moich humorków:-D a ja chcę mieć słodką dwójeczkę :-) mam nadzieje,ze jak weźmie w ręce pierwsze dziecko to zmieni zdanie:confused:
Angelie, niestety fakt że mój M robi z siebie małpę (jak niegdyś) gdy jest mi źle, już mnie pozytywnie nie rozbraja jak niegdyś w smutku, wręcz wścieka. Zresztą... wścieka mnie wszystko ( a w poprzedniej ciąży raczej beksa byłam). Muszę tez mu podsunąć tą stronę przez Was zasugerowaną- może wsparcie poczuje ;-)

Vanilka, w Gdyni mieszkam :tak: Aszka79, witam sąsiadkę i zdrowia życzę!... Dużo śniegu, prawda... a M od rana przez telefon zdaje relacje że ma dziś na WYbrzeżu jeszcze z 20-30cm spaść a on w trasie :baffled:

Ashika, super koczilla, a mina- boska :tak: Mój też tego samego ubarwienia, tylko raczej "zabójca" z buźki niż taka słodycz :-D:-D:-D

MAlewa, witaj od rana :)

Hejka!:-):-):-)

Ja pomimo poniedziałku wstałam w dobrym nastroju, tym bardziej, że po pracy pedzę do fryzjera:tak: To zawsze poprawia humor:happy2::happy2::happy2:

W pozytywnym nastroju życzę wszystkim miłego dnia:-)

I my sie witamy z rana, ale w neizbyt pogodnym humorze. Po przebudzeniu leciala mi krew z nosa:-(:-( Teraz od tego boli glowa i jakies zawroty mam:-( Mysle ze to sie nie bedzie powtarzalo zbyt czesto. czy ktoras tez juz miala jakies wycieki krwii z nosa??

Oczekiwanie, hejka
NIe wiem jak jest w Twoim przypadku. JA miałam tak w poprzedniej ciąży, teraz bardzo krwawią mi dziąsła, a podobno powód taki sam: w ciąży bardzo rozszerzają się naczynia krwionośne...
Ale tak samo możesz być po prostu bardzo osłabiona... :baffled:

Ehm ile to trzeba znosic w tej ciazy nie;-) Emih a na dziasla kup sobie bardzi miekka szczoteczke do zebow i to bardzo pomaga;-) Dziasla mi tez krwawia i szczoteczke tez wlasnie kupowalam miekka i powiem ci ze jest duuuzo lepiej. Nie odsypiasz nocki??? Bo ja spalam cala nawet bez przerwy na siku ale ide zaraz spowrotem spac:-)

Witajcie
Ja właśnie wstałam :))
Katar trochę mniejszy , ale będe wygrzewać się w domu.
Posprzątam trochę dzisiaj i poczytam ksiązkę.A co u was?
Oczekiwanie ja też słyszałam ,że często w ciązy leci krew z nosa.Ale zawsze można się zapytać lekarza-może zleci Rutinoscorbin na uszczelnienie naczyń.
Zmykam się ubierać bo jeszcze w piżamie siedzę.Buziaki

reklama
Ehm ile to trzeba znosic w tej ciazy nie;-) Emih a na dziasla kup sobie bardzi miekka szczoteczke do zebow i to bardzo pomaga;-) Dziasla mi tez krwawia i szczoteczke tez wlasnie kupowalam miekka i powiem ci ze jest duuuzo lepiej. Nie odsypiasz nocki??? Bo ja spalam cala nawet bez przerwy na siku ale ide zaraz spowrotem spac:-)

NIe odsypiam, bo nie mam możliwości, M w trasie a obok mnie córa, a nie mam jej z kim zostawić ( z przedszkola zrezygnowaliśmy) A co do miękkiej szczoteczki, tylko taką myję zęby od kilku lat, tyle ze tek krwi zawsze troszkę było, a teraz po paście ani widu ani słychu tylko "garści" krwi, aż moi domownicy bledną jak widzą mamę- wampira ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry