aszka79
Aktywna w BB
Witam wszystkich w piękny śnieżny dzionek w Trójmieście
Ehh ja umieram znowu jestem przeziębiona. Tak mnie bolą oskrzela że zwariuje nie moge kaszlec bo ból jest nie do zniesienia już się leczę mlekiem z miodem oby pomogło bo jak nie to będe musiała jakieś leki zastosowac. Później zadzwonie do mojego lekarza zobaczymy co on powie.
Ehh ja umieram znowu jestem przeziębiona. Tak mnie bolą oskrzela że zwariuje nie moge kaszlec bo ból jest nie do zniesienia już się leczę mlekiem z miodem oby pomogło bo jak nie to będe musiała jakieś leki zastosowac. Później zadzwonie do mojego lekarza zobaczymy co on powie.
Wczoraj oglądaliśmy Galerianki, więc dzisiaj może wojna polsko-ruska, chociaż słyszałam nieciekawe opinie. Zobaczymy...
A mówiłam M że nie chcę oglądać Roku 2012. Juz w poprzedniej ciąży nie mogłam przetrawić filmów katastroficznych
Ale uparł się, z 2 tyg mnie męczył- efektem koszmary i serce mi wysiadkę robić zaczęło... Faceci.... 
Aszka79, witam sąsiadkę i zdrowia życzę!... Dużo śniegu, prawda... a M od rana przez telefon zdaje relacje że ma dziś na WYbrzeżu jeszcze z 20-30cm spaść a on w trasie