reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

No ja tez u gina waze się w ubraniu i zawsze wtedy jest plus 1kg do wagi rzeczywistej :)ale od poczatku się tak u niego ważę więc wiem jaki mam przyrost :)
Byłam odebrać wyniki badani amoczu i jest bardzo dobry-nie ma białki i glukozy i innych niepożadanych rzeczy, no poza jakimis fosforanami i przez to mocz jest mętny.Ale już tak miałam ostatnio i lekarz powiedział że w ciąży to normalne ponoć.

reklama
Hej dziewczyny ja wróciłam od lekarza, z Maleństwem wszystko w porządku, serducho bije i Malec wierci się na pociechę :-) zdjęcia z usg nie dostalam a w przeciagu 2 tygodni mam isc na badanie połówkowe. Jeśli chodzi o wagę to nie dość, że od początku ciązy mialam 40 dag na plusie to dzisiaj po zważeniu wyszło ze schudłam ponad kilogram. Na infekcje dostalam Pimafucin.

Hej dziewczyny ja wróciłam od lekarza, z Maleństwem wszystko w porządku, serducho bije i Malec wierci się na pociechę :-) zdjęcia z usg nie dostalam a w przeciagu 2 tygodni mam isc na badanie połówkowe. Jeśli chodzi o wagę to nie dość, że od początku ciązy mialam 40 dag na plusie to dzisiaj po zważeniu wyszło ze schudłam ponad kilogram. Na infekcje dostalam Pimafucin.

fajnie, ze wizyta ok. A płeć??? bo ja ide jutro i bez poznania płci nie wychodze:cool2:

Jeśli chodzi o płec to jak ponad tydzień temu byłam prywatnie to lekarka mówiła, że chłopiec, niestety w przychodni państwowej mają sprzęt trochę starszy i nie potrafił mi powiedzieć, dlatego za 2 tyg ide na prywatnie na 4D

Jeśli chodzi o płec to jak ponad tydzień temu byłam prywatnie to lekarka mówiła, że chłopiec, niestety w przychodni państwowej mają sprzęt trochę starszy i nie potrafił mi powiedzieć, dlatego za 2 tyg ide na prywatnie na 4D

acha czyli póki co niepotwierdzony chłopiec;-) dobre i to. Przepraszam jeśli już pisałas o płci-musiało mi to umknąć:zawstydzona/y: tak czy inaczej wizyta udana!

ja juz jestem. naroznik zakupiony, za tydz przywioza. hurrrraaaa!!!! jupi!!!!:-)zjadlam sniadanko=parowki (;-)) i pisze do was.
tiffi chcielismy taki:
MINI MATRIX - HIT 2010 roku (896395710) - Aukcje internetowe Allegro
nie ma u nas duzo miejsca i oddzielnej sypialni wiec musi to byc cos do spania (dla mnie musi byc b duza powierzchnia bo sie nie wyspie) i jednoczesnie cos co spelnia funkcje kanapy w pokoju dziennym. duzego wyboru nie ma. to bylo fajne ale ciut za drogie wiec kupilismy naroznik z abry (powierzchnia spania 175/215) .tanszy duzo i na miejscu. nie mam fotek bo na stronie ich nie wystepuje. ten z allegro fajniejszy ale coz...jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :tak::-D nie martw sie-z tymi facetami zawsze jakies problemy. maja wieksze fochy i humorki niz my w ciazy..
juz 4 z nas ma wizyty 2.lutego :-):tak::tak::tak:
oczekiwanie ja z kolei mam popisowy nr w postaci wybuchajacych jajek na twardo. wlaczam zostawiam i po jakims czasie nagle jest potworny huk jakby ktos strzelal. ostatnio sasiedzi na klatke powychodzili :-D:-D:-D i nie musze oczywiscie mowic zxe w kuchni wtedy jajka sa wszedzie lacznie z sufitem
zuzia, lenka witajcie ja 4 kilo na plusie (w porywach do 5)

reklama
Ja tydzień temu u ginekologa 1 kilo na plusie. w domu sie nie ważę, postanowiłam sprawdzać raz w miesiącu na wizycie, żeby sie za bardzo nie stresować;-) Myslałam, że będzie dużo więcej, a tu taka niespodzianka:-)

Do góry