reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

ja póki co obiecałam sobie że nic nie mówię (złe doświadczenia po ostatniej ciąży :-(), chociaż bardzo ciężko jest się powstrzymać. Jak pójdę do lekarza dowiem się że wszystko jest ok i zobaczę serduszko wtedy powiem najbliższej rodzinie i przyjaciołom ;-) reszta się dowie ok 12 tygodnia :-)

reklama
Angelkaa jeszcze nie byłam u gina, chciałam się zarejestrować jak się zacznie 7 tydzień, czyli na pierwszy tydzień grudnia, mam nadzieję, że serduszko już zobaczę, ale muszę dzwonić dopiero w następny czwartek, bo wtedy będzie grafik na grudzień :confused2:.

Ja jutro będę się widziała z mamą, potem z tatą oraz bratem i jego żoną, mamie i tacie chcę powiedzieć :tak:, a bratowej (bo wie, że się staraliśmy) tylko jak zapyta, jak nie to nie (alenie wiem czy będę umiałą trzymać język za zębami :sorry:).
Wg mnie nawet przy niepowodzeniu ciąży i tak rodzice i rodzeństwo się dowie, a dalsza rodzina i znajomi mogą nie być wtajemniczeni.

Ja przy pierwszej ciąży nikomu nie mówiłam, wszystko trzymałam w tajemnicy aby nie zapeszyć aby było wszystko oki i niestety stracilismy aniołka. Dochodze do wniosku że jak ma być dobrze to będzie. W naszym przypadku powiem rodzinie w swięta i mam nadzieję że pokażę zdjęcie z bobasem w brzuchu.:tak::tak::tak:

Hejka

W Poznaniu też pięknie świeci słoneczko:tak:

Bóle strasznie bolą mnie piersi.No masakra :wściekła/y: Podbrzusze też, takie właśnie rozciąganie. Przy pierwszej ciąży miałam to zdecydowanie później.

U nas wie rodzina i moja koleżanka z pracy. Reszcie powiem później. Nie jestem na to psychicznie gotowa. No ale u fryzjera byłam podciąć włosy i się wygadałam:zawstydzona/y: Musiałam komuś powiedzieć:-D

Nic byle do 15-stej i 2 dni laby:-D

A ja zapomniałąm Wam powiedzieć że byłam wczoraj u fryzjera, ściełam włosy i zrobiłam pasemka!! Pani powiedziała ze może dać pisemną gwarancję że farby sa bezpieczne!! No jakoś dzieki tej zmianie samopoczucie mi się poprawiło, a w pracy mówią że wyglądam o 3 lata młodziej!! To dopiero komplement)):-)

Witam,
to ja pozwolę sobie dołączyć do Was. Czytałam posty od jakiegoś czasu, ale wolałam zaczekać na potwierdzenie lekarza. Dziś miałam wizytę i widziałam serduszko :-) wygląda na to, że wszystko ok :-) To moja pierwsza ciąża i termin mam na 19.07.2010. Przy okazji dowiedziałam się, że mam tyłozgięcie, czego żaden wcześniejszy lekarz mi nie powiedział :-(

Witam dziewczyny
Ja czuje sie w miare dobrze chociaz z jedzeniem jest gorzej.Nie moge patrzec na mieso_Ogolnie wchodza mi tylko zupy i troche nabialu.Mam nadzieje ze niedlugo troche sie zmieni i bede jesc wszystko co powinnam.
O ciazy powiedzialam najblizszej rodzince i przyjaciolce.Reszta dowie sie jak bedzie widac.Staram sie nie czytac i nie sluchac jakichs zlych historii zeby sie niepotrzebnie nie nakrecac chociaz sama jedna przezylam wiec to napewno wystarczy.Pozdrawiam goraco w deszczowy brzydki dzien.

reklama
Witam,
to ja pozwolę sobie dołączyć do Was. Czytałam posty od jakiegoś czasu, ale wolałam zaczekać na potwierdzenie lekarza. Dziś miałam wizytę i widziałam serduszko :-) wygląda na to, że wszystko ok :-) To moja pierwsza ciąża i termin mam na 19.07.2010. Przy okazji dowiedziałam się, że mam tyłozgięcie, czego żaden wcześniejszy lekarz mi nie powiedział :-(

Witamy w naszym gronie!! Ja szczególnie bo rówiez tak jak i Ty jestem ze śląska!! Zapraszamy na dopisanie się do listy lipcóweczek na innym wątku!!:-)

Do góry