reklama
perla2212
Fanka BB :)
a "Cobre" kupilas?Ja bylam na zakupach ...no i kupilam szpinak w listkach ...bede robic z maselkiem jak pisalyscie![]()
Jaka Cobre ?a "Cobre" kupilas?
perla2212
no te piwko bezalkoholowe o ktorym Ci mowilam...Jaka Cobre ?
Już wiem, dlaczego mnie tak boli w boku. Byłam u ginko. Okazało się,że maluszek rośnie w dużym tempie i bardzo rozciąga się macica. Uciska na inne organy. A dzidziuś wygląda jak miś Haribo :-). Jak boli z jednej strony to nic się nie dzieje,trzeba poleżeć.
Ostatnia edycja:
kama
Już wiem, dlaczego mnie tak boli w boku. Byłam u ginko. Okazało się,że maluszek rośnie w dużym tępie i bardzo rozciąga się macica. Uciska na inne organy. A dzidziuś wygląda jak miś Haribo :-). Jak boli z jednej strony to nic się nie dzieje,trzeba poleżeć.
to moze i mnie tam gdzies na pecherz uciska i dlatego tak boli;-)oby...
oczekiwanie
Kobietki a z ktorego jajnika jest wasza dzidzia ??? Nasza z prawego, z lewego niestety nie bedzie chyba juz zadna bo mam torbiel wielkosci 33mm
. Wczoraj i przedwczoraj bylam na badaniach w szpitalu i mam tez polip na szyjce macicy;/ Nastepna wizyta u gin 23 grudnia, pozniej kolejna 20 stycznia i mysle, ze polip nei bedzie sie pwoiekszal i nie bedzie zagrazal moejmu malenstwu, ktore ma juz 58mm :-).
reklama
M
mammi
Gość
Mruczka miś Haribo

Dobre
Ale się wkurzyłam.
Kupiłam sobie pół roku temu dosyć drogi taki mały ozdobny dywanik do pokoju.Teściowa oddawała swój do czyszczenia, to i ja moj dałam.Dywan był czarno-biały, a dostałam różowo-biały.Cały zafarbowany, na dodatek mokry
Facet jeszcze kit mi wciska,że jakiś niewidoczny tusz był wylany i jak czyścili to się rozmazał.Świn... normalnie!!!Położył go po prostu na innym-farbującym dywanie.Najgorsze,żę mnie nie było i teściowa już zapłaciła sporą sumkę.
Mało brakowało, a bym go zklęła przez tel.I jak tu się nie denerwować???

Dobre
Ale się wkurzyłam.
Kupiłam sobie pół roku temu dosyć drogi taki mały ozdobny dywanik do pokoju.Teściowa oddawała swój do czyszczenia, to i ja moj dałam.Dywan był czarno-biały, a dostałam różowo-biały.Cały zafarbowany, na dodatek mokry
Facet jeszcze kit mi wciska,że jakiś niewidoczny tusz był wylany i jak czyścili to się rozmazał.Świn... normalnie!!!Położył go po prostu na innym-farbującym dywanie.Najgorsze,żę mnie nie było i teściowa już zapłaciła sporą sumkę.
Mało brakowało, a bym go zklęła przez tel.I jak tu się nie denerwować???