reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
a mnie znów zamula. Zjadłam na obiad warzywka z patelni dobre były ziemniaczki, fasolka, kukurydza, papryka, cukinia, myślałam, ze zrobi mi się lepiej, ale jakoś nie bardzo - muli muli muli. dzisiaj w ogóle jakoś słabo się czuję

Już wiem, dlaczego mnie tak boli w boku. Byłam u ginko. Okazało się,że maluszek rośnie w dużym tempie i bardzo rozciąga się macica. Uciska na inne organy. A dzidziuś wygląda jak miś Haribo :-). Jak boli z jednej strony to nic się nie dzieje,trzeba poleżeć.

Ostatnia edycja:
Już wiem, dlaczego mnie tak boli w boku. Byłam u ginko. Okazało się,że maluszek rośnie w dużym tępie i bardzo rozciąga się macica. Uciska na inne organy. A dzidziuś wygląda jak miś Haribo :-). Jak boli z jednej strony to nic się nie dzieje,trzeba poleżeć.

to moze i mnie tam gdzies na pecherz uciska i dlatego tak boli;-)oby...

Kobietki a z ktorego jajnika jest wasza dzidzia ??? Nasza z prawego, z lewego niestety nie bedzie chyba juz zadna bo mam torbiel wielkosci 33mm :(. Wczoraj i przedwczoraj bylam na badaniach w szpitalu i mam tez polip na szyjce macicy;/ Nastepna wizyta u gin 23 grudnia, pozniej kolejna 20 stycznia i mysle, ze polip nei bedzie sie pwoiekszal i nie bedzie zagrazal moejmu malenstwu, ktore ma juz 58mm :-).

reklama
Mruczka miś Haribo:-D:-D:-DDobre:-D

Ale się wkurzyłam.:wściekła/y:Kupiłam sobie pół roku temu dosyć drogi taki mały ozdobny dywanik do pokoju.Teściowa oddawała swój do czyszczenia, to i ja moj dałam.Dywan był czarno-biały, a dostałam różowo-biały.Cały zafarbowany, na dodatek mokry:wściekła/y:
Facet jeszcze kit mi wciska,że jakiś niewidoczny tusz był wylany i jak czyścili to się rozmazał.Świn... normalnie!!!Położył go po prostu na innym-farbującym dywanie.Najgorsze,żę mnie nie było i teściowa już zapłaciła sporą sumkę.
Mało brakowało, a bym go zklęła przez tel.I jak tu się nie denerwować???

Do góry