reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam wieczorową porą:-)
Widzę,że świateczny urlop w pisaniu postów na całego;-)
Fajne te Święta dziewczyny,przynajmniej dla mnie,ale lepiej niech się już skończą, bo jak mnie gin.będzie ważył przy następnej wizycie to pewnie biedny zemdleje:szok:
Miałam uważać na przyrost wagi,a tak się objadam,że aż wstyd.Od jutra obiecalam sobie głównie owoce,warzywa,ciemne pieczywo i białe mięso i żadnych ciast!!!

Ashika mam tak samo.Czuję się jak na jakims głodzie bez forum;-)Uzależnienie na całego.

ania_pestka brakiem mdłości się nie przejmuj.U mnie też skończyły się jakoś w 11 tyg. i nawet pisałam,tu na forum,że mnie to martwi.Dziewczyny mi odpisały,że po prostu HCG nie rośnie już tak gwałtownie,więc mdłości ustępują.Miały rację bo dzidzia cała i zdrowa.:tak:Wszystko będzie dobrze,tylko te paskudne wirusy musisz jakoś od siebie odgonić;-)

reklama
Cześć dziewczyny.:-)

Chyba będę musiała usunąć ten Avatar,bo coś mi się wydaje,że to moja zakazna mordka tak wszystkich odstraszyła;-)
Jadę do lekarza bo jakieś choróbsko mnie dopadło.Kaszel,katar,osłabienie,a do tego bigunka;-) i wymioty.Boję się świńskiej grypy dlatego wolę reagować szybko.
Dam zanć póżniej co i jak.Mam nadzieję,że do tego czasu ktoś tu się jednak pojawi:tak:

mammi właśnie miałam pisać, że śliczny nowy Avator, a córa to taka śliczna po mamusi:tak:
trzymam kciuki za zdrówko, a w naszym stanie szybkie reagowanie jest jak najbardziej wskazane...coś o tym wiem...
Miłego dzionka...ja dalej poleguje w łóżku...patrzeć na siebie nie mogę...wyglądam okropnie...to choróbsko zmieniło mnie w jakieś zombi:wściekła/y:

cześć dziewczyny!!
Jakaś pustka na tym forum przez te święta!! Pewnie wszytskie leniu****ecie i opychacie się pysznościami))
Ja też wczoraj kiepsko się czułam, dobrze że w domu siedzielismy, w sumie to przeleżałam cały dzień!!
Mammi co ty mówisz o zdjęciu - dla mnie bomba!! Masz rację z tym lekarzem nie ma co lekceważyć takich objawów w naszym stanie!!
Ania pestka - bidulko Ty też chora - życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!
Życzę Wam dziś spokojnego i udanego dnia lipcóweczki!!

Może jutr forum znów ożyje, hmmm chyba że z przejedzenia nie damy rady stukać w klawiaturę:-):-):-)

zagladam od niechcenia a tu powoli forum odzywa:-)

oczekiwanie jak sie dzisiaj czujesz? lepiej cos czy nadal boli?

mammi trzymaj sie dzielnie i nie daj sie a co do avatara i mordki to bardzo sympatyczna i na pewno nie straszy:tak:

ania_pestka ty tez na siebie uwazaj bo cos juz dlugo chorujesz :-( tez walczylam z przeziebieniem ok 3 tygodni ale sie udalo chociaz nadal kaszle.

Bardzo wam chorutkie kobitki wspolczuje wracajcie szybciutko do zdrowka

Ostatnia edycja:
Cześć
Widzę,że dużo z nas się pochorowało -ja również wczoraj cały dzień miałam kaszel i nic poza tym.Bałam się bardzo żeby mnie nie złapała gorączka.Przez cały dzień piłam herbatki z cytryną i miodem no i odpukać dziś czuje się o niebo lepiej.Polecam wszystkim kobietkom chorującym- naprawdę pomaga.Pozdrawiam ciepło i życzę dużo zdrówka

Dzieki dziewczyny za miłe słowa:-)
Wróciłam od lekarza.U nas w przychodni jest takie jakby pogotowie lekarz przyjmuje całą dobę,także w niedzielę i święta.Tylko,że akurat dziś był o dziwo tylko pediatra,który badał też dorosłych:szok:Bardzo fajna pani doktor.
To jakiś wirus,przepisała parę lekarstw i przede wszystkim kazała leżeć plackiem,bo biegunka podobno rozlużnia mięśnie gładkie,a to zagraża ciąży:-(
Kilka razy powtarzała,żeby wziąść sobie to do serca i leżeć dopóki objawy nie ustąpią.Przynajmniej nadrobię zaległości w czytaniu.Mam parę książek kupionych wcześniej,to akurat jest okazja żeby je przeczytać.
Milutkiej niedzieli:-)

Miammi w takim razie nie lekceważ tego tylko leż i oddaj się lekturze!!

Ja już po obiadku, teraz muszętroszkę mieszkanie ogarnąć bo dziś mamy kolende!
Kurcza a jak myślę o jutrze to mi słabo - muszę wstać o 6:00 i iść do pracy - tragedia ((

mammi to zasluzenie leniu**** i nie waz sie wstawac, poczekamy az wydobrzejesz:tak:

a moj synek w ramach swiatecznych obiadkow zazyczyl sobie dzis frytki z ketchupem :-) tez juz ma dosyc swiatecznego jedzonka:-D

aisim nie zazdroszcze wstawania o tak wczesnej porze tym bardziej ze ja wtedy dopiero godzinke spie :-(

Jakos cichutko i oczekiwanie nic nie pisze, wczoraj sie kiepsko czula a dzis ani slowka martwie sie o nia :-(

reklama
Cześć dziewczyny!

Witam Was poświatecznie,ja też przejedzona tymi świętami a tu jeszcze trzeba resztki pozjadać,ale przynajmniej gotować nie trzeba hihi.

Jeszcze mam pare dni wolnego,tzn tylko w czwartek muszę iść do pracy więc leniuchowania ciąg dalszy.

Chorym lipcóweczkom życzę zdrówka
pozdrawiam:-)

Do góry