reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
A my czekamy na gosci i ja juz musialam wciagnac pierogi bo tak mnei ssalo w brzuszku:-) Pewnei wiekszosc z was juz w trakcie kolacyjek ale i tak smacznego:-)
Dziewczyny a co wy pozasypialyscie przy stolach
Dziewczyny a co wy pozasypialyscie przy stolach
Ostatnia edycja:
oczekiwanie
nie pozasypialysmy :-)
jakos nie bardzo moglam jesc bo tak mnie mdlilo okrutnie od samego rana ze tylko sie w lazience przytulalam i niestety na wigilii tez :-(
Ojojoojo, ale jeszcze troszke i juz przejdzie;-) Ja mialam isc szybciutko spac a jakos mi sie nei chce:-( Pewnie rano wstane i o 12-tej pojde znowu spac

M
mammi
Gość
Witam Lipcóweczki
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrowia dla Was,dzidziusiów i Waszych rodzin.
Życzę także wszystkim lipcóweczkom oraz sobie;-) spokojnych pozostałych miesięcy ciąży, a pózniej ślicznego,urodzonego o czasie,zdrowiutkiego maleństwa.
Reszta jakoś się ułoży;-)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrowia dla Was,dzidziusiów i Waszych rodzin.
Życzę także wszystkim lipcóweczkom oraz sobie;-) spokojnych pozostałych miesięcy ciąży, a pózniej ślicznego,urodzonego o czasie,zdrowiutkiego maleństwa.

Reszta jakoś się ułoży;-)
Witam Was lipcóweczki w ten świąteczny czas!! Jeszcze raz życzę dużo zdrówka na czas ciąży, abyśmy wszystkie szczęśliwie urodziły nasze dzieciaczki!! Dużo radości, miłości i pomyślności!!
Ja zmykam na obiadek do teściów, chociaż dziś mam straszliwego lenia i najelepiej zostałabym w domku!!
Pojawię się wieczorkiem!! Miłego dnia!:-)
Ja zmykam na obiadek do teściów, chociaż dziś mam straszliwego lenia i najelepiej zostałabym w domku!!
Pojawię się wieczorkiem!! Miłego dnia!:-)
maajka
Czerwcowa mama 2008
Witajcie z powrotem Dziewczyny.
Zycze Wam udanych Swiat,szczesliwych i zdrowych!
Ja zrezygnowalam niedawno z tego forum i chyba mialam jakies przeczucie,bo nie zaliczam sie juz do lipcowek:-(Dzien przed Wigilia zaczelo mi sie krwawienie,wczoraj w szpitalu potwierdzono,ze malenstwo nie zyje juz od prawie 2 tygodni....:-
-(
Ale Wam zycze spokojnej ciazy i duuuuzo zdrowka dla Was i Waszych malenstw!
Zycze Wam udanych Swiat,szczesliwych i zdrowych!
Ja zrezygnowalam niedawno z tego forum i chyba mialam jakies przeczucie,bo nie zaliczam sie juz do lipcowek:-(Dzien przed Wigilia zaczelo mi sie krwawienie,wczoraj w szpitalu potwierdzono,ze malenstwo nie zyje juz od prawie 2 tygodni....:-
Ale Wam zycze spokojnej ciazy i duuuuzo zdrowka dla Was i Waszych malenstw!
reklama
oczekiwanie
maajka bardzo ci wspolczujemy:-
-(Slemy duuuzo przytulasow i calusow na poprawe humoru, moze chociaz troszeczke pomoga. Trzymaj sie.