reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

zdrowych i wesolych swiat!!!

ja juz w PL prezenty czekaja pod choinka i nikt sie nie spodziewa jaka niespodzianka kryje sie w najmniejszej paczuszce!!!!!

reklama
A my czekamy na gosci i ja juz musialam wciagnac pierogi bo tak mnei ssalo w brzuszku:-) Pewnei wiekszosc z was juz w trakcie kolacyjek ale i tak smacznego:-)

Dziewczyny a co wy pozasypialyscie przy stolach :)

Ostatnia edycja:
nie pozasypialysmy :-)

jakos nie bardzo moglam jesc bo tak mnie mdlilo okrutnie od samego rana ze tylko sie w lazience przytulalam i niestety na wigilii tez :-(

nie pozasypialysmy :-)

jakos nie bardzo moglam jesc bo tak mnie mdlilo okrutnie od samego rana ze tylko sie w lazience przytulalam i niestety na wigilii tez :-(

Ojojoojo, ale jeszcze troszke i juz przejdzie;-) Ja mialam isc szybciutko spac a jakos mi sie nei chce:-( Pewnie rano wstane i o 12-tej pojde znowu spac:-D

Witam Lipcóweczki:happy:

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo zdrowia dla Was,dzidziusiów i Waszych rodzin.
Życzę także wszystkim lipcóweczkom oraz sobie;-) spokojnych pozostałych miesięcy ciąży, a pózniej ślicznego,urodzonego o czasie,zdrowiutkiego maleństwa.:happy:
Reszta jakoś się ułoży;-)

zdrowych, wesolych, spokojnych - rodzinnych! - Swiat Bozego Narodzenia oraz szampanskiej zabawy Sylwestrowej!!!

zycza Dorka&Adas&Klaudusia&malutki Czlowieczek;-)

Witam Was lipcóweczki w ten świąteczny czas!! Jeszcze raz życzę dużo zdrówka na czas ciąży, abyśmy wszystkie szczęśliwie urodziły nasze dzieciaczki!! Dużo radości, miłości i pomyślności!!

Ja zmykam na obiadek do teściów, chociaż dziś mam straszliwego lenia i najelepiej zostałabym w domku!!
Pojawię się wieczorkiem!! Miłego dnia!:-)

Witajcie z powrotem Dziewczyny.
Zycze Wam udanych Swiat,szczesliwych i zdrowych!

Ja zrezygnowalam niedawno z tego forum i chyba mialam jakies przeczucie,bo nie zaliczam sie juz do lipcowek:-(Dzien przed Wigilia zaczelo mi sie krwawienie,wczoraj w szpitalu potwierdzono,ze malenstwo nie zyje juz od prawie 2 tygodni....:-:)-(
Ale Wam zycze spokojnej ciazy i duuuuzo zdrowka dla Was i Waszych malenstw!

reklama
Do góry