reklama
Ashika Pozwolił gin.na deskę?A mnie mój nawet sexić się z M nie pozwala i pracować zabronił:-(
POZWOLIL
:-)Widze ze wszystkie zapracowane moze troszke wam zazdroszcze bo ja kompletnie nic nie mam do robienia moze dlatego tez zupelnie nie czuje tych swiat
vanilka z ta paczka to chyba troszke przesadzili
A tak sobie mysle ze jutro nie bede zagladac na forum bo rano jedziemy juz do dziadkow wiec nie bedzie mnie a dzien i tak specyficzny bardzo wiec z gory przepraszam za brak obecnosci, no moze wieczorkiem zerkne co slychac bo pewnei nie wytrzymam
ale jesli nie to w pierwszy dzien swiat juz na pewno zagladne
Ja juz mam wolne
jeszcze tylko wykompie dziecko przed snem i zero obowiazkow juz
Kurde brzuch mi wywaliło od tego podjadania
Co potrawe zrobie to musze sprobowac
A mandarynek to chyba z kilogram zjadlam 
Jutro przychodzi do nas mikolaj prezenty dac
Robimy niespodzianke synkowi bo On ciagle mowi ze nie lubi mikolaja wiec troszke chcem zeby go polubil
Kolega bedzie robil za mikolaja ;-)
jeszcze tylko wykompie dziecko przed snem i zero obowiazkow juz
Kurde brzuch mi wywaliło od tego podjadania
Co potrawe zrobie to musze sprobowac
A mandarynek to chyba z kilogram zjadlam 
Jutro przychodzi do nas mikolaj prezenty dac
Robimy niespodzianke synkowi bo On ciagle mowi ze nie lubi mikolaja wiec troszke chcem zeby go polubil
Kolega bedzie robil za mikolaja ;-)Arlecia
Fanka BB :)
Witajcie kochane laseczki
Oznajmiam, ze czuje sie coraz lepiej. mdlosci czasami są ale to jak jestem glodna to je bardziej odczuwam.
Do tego wrocily mi siły na wszystko. ubrałam choineczke i wyglada cudownie az nie moge sie na nią napatrzec. Mam tylko biale ozdoby na niej. Zrobiłam kilka stroiczkow. na dodatek wybralam sie ostatnio do kosmetyczki a dzis juz zaliczyłam fryzjera. Zroblam sobie pasemeczka blond i podciecie, w sumie to co zawsze ale juz mialam odrosty na pol glowy
Ostatnio kupilam sobie tez kilka fajnych kosmetykow i samooplaacz taki dobrej firmy na sylwestra aby nie byc bladzina, kupiłam sobie śliczną kurteczkę i dwie spodniczki mini. HII A co tam brzuch jeszcze aż tak sie nie rzuca w oczy wiec moge poszalec lekko.
Nabrałam chęci do życia i ciesze sie bo ostatnie 3 miesiace byly do kitu moglam sie zaszyc w łożku i spac.
Jeśli chodzi o świeta tonic nie przygotowuje wszystko mamy zamowione. Swięta praktycznie siedzimy sami w domciu.
Na wizyte ide w poniedzialek i tez mam stresa wielkiego
Oznajmiam, ze czuje sie coraz lepiej. mdlosci czasami są ale to jak jestem glodna to je bardziej odczuwam.
Do tego wrocily mi siły na wszystko. ubrałam choineczke i wyglada cudownie az nie moge sie na nią napatrzec. Mam tylko biale ozdoby na niej. Zrobiłam kilka stroiczkow. na dodatek wybralam sie ostatnio do kosmetyczki a dzis juz zaliczyłam fryzjera. Zroblam sobie pasemeczka blond i podciecie, w sumie to co zawsze ale juz mialam odrosty na pol glowy
Ostatnio kupilam sobie tez kilka fajnych kosmetykow i samooplaacz taki dobrej firmy na sylwestra aby nie byc bladzina, kupiłam sobie śliczną kurteczkę i dwie spodniczki mini. HII A co tam brzuch jeszcze aż tak sie nie rzuca w oczy wiec moge poszalec lekko.
Nabrałam chęci do życia i ciesze sie bo ostatnie 3 miesiace byly do kitu moglam sie zaszyc w łożku i spac.
Jeśli chodzi o świeta tonic nie przygotowuje wszystko mamy zamowione. Swięta praktycznie siedzimy sami w domciu.
Na wizyte ide w poniedzialek i tez mam stresa wielkiego
oczekiwanie
W koncu nadrobilam zaleglosci z calego dnia :-) A my bylismy u lekarza dzisiaj po zwolnienie, myslalm ze szybko pojdzie ale musial mnie zbadac bo tak zestresowany ten moj gin tym polipem ktorego mam:-( Ale polip nie rosnie wiec mysle ze bedzie dobrze
Dziewczynki fajnie ze u was wszytsko ok. Najlepiej sie czyta takie wiadomosci po meczacym dniu :-) Ja zmykam cos zjesc bo mama juz tyle nagotowala a mnie caly dzien w domu nei bylo wiec brzucio pusciutki
pozniej jeszcze zajrze to tymczasem:-)
Dziewczynki fajnie ze u was wszytsko ok. Najlepiej sie czyta takie wiadomosci po meczacym dniu :-) Ja zmykam cos zjesc bo mama juz tyle nagotowala a mnie caly dzien w domu nei bylo wiec brzucio pusciutki
pozniej jeszcze zajrze to tymczasem:-)
M
mammi
Gość
Nareszcie skończyłam,ale przesadziłam trochę bo brzuch mam taki jakby napięty i lekko pobolewa.Za dużo roboty jak na jeden dzień
Jutro się obijam bo już zapowiedziałam,że barszcz i rybę robi teściowa.
Myślałam,że gin.przesadza z tym spoczynkowym trybem życia,ale okazuje się,że jednak chłopina zna sie na rzeczy
Ashika moja córa ma juz prawie 8 lat i generalnie jest fajnym,raczej spokojnym dzieckiem,ale do tej pory zdarzają jej się gorsze dni.Czasem ostro daje czadu.Bywają dni,że siły już do niej nie mam bo nic jej nie pasuje i wszystko na nie.Tak to już chyba jest z dzieciakami...Nie mogą być cały czas ideałami bo za bardzo by nam się nudziło;-)
\Vanilka ja też dzisiaj owocowo:-)Ostatnio bez przerwy objadam się gruszkami,a dziś ponad pół arbuza pochłonęłam
kasik daj znać jak Ci poszło na wizycie.

Jutro się obijam bo już zapowiedziałam,że barszcz i rybę robi teściowa.
Myślałam,że gin.przesadza z tym spoczynkowym trybem życia,ale okazuje się,że jednak chłopina zna sie na rzeczy

Ashika moja córa ma juz prawie 8 lat i generalnie jest fajnym,raczej spokojnym dzieckiem,ale do tej pory zdarzają jej się gorsze dni.Czasem ostro daje czadu.Bywają dni,że siły już do niej nie mam bo nic jej nie pasuje i wszystko na nie.Tak to już chyba jest z dzieciakami...Nie mogą być cały czas ideałami bo za bardzo by nam się nudziło;-)
\Vanilka ja też dzisiaj owocowo:-)Ostatnio bez przerwy objadam się gruszkami,a dziś ponad pół arbuza pochłonęłam

kasik daj znać jak Ci poszło na wizycie.
reklama
kasik1106