reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Cześć Dziewczyny!

Ja tylko na chwilkę, zaraz idę się przygotowywac przed dzisiejszą wizytą:-).
Mam na 20.00. Dziś cały dzień stałąm przy garach, żeby za dużo nie rozmyślać...
Ale mam stracha, trzymajcie kciuki...

reklama
Ashika Pozwolił gin.na deskę?A mnie mój nawet sexić się z M nie pozwala i pracować zabronił:-(

POZWOLIL :tak::-)

Widze ze wszystkie zapracowane moze troszke wam zazdroszcze bo ja kompletnie nic nie mam do robienia moze dlatego tez zupelnie nie czuje tych swiat

vanilka z ta paczka to chyba troszke przesadzili

A tak sobie mysle ze jutro nie bede zagladac na forum bo rano jedziemy juz do dziadkow wiec nie bedzie mnie a dzien i tak specyficzny bardzo wiec z gory przepraszam za brak obecnosci, no moze wieczorkiem zerkne co slychac bo pewnei nie wytrzymam :laugh2: ale jesli nie to w pierwszy dzien swiat juz na pewno zagladne:tak:

Ja juz mam wolne:happy:jeszcze tylko wykompie dziecko przed snem i zero obowiazkow juz:happy:Kurde brzuch mi wywaliło od tego podjadania :-DCo potrawe zrobie to musze sprobowac:-DA mandarynek to chyba z kilogram zjadlam :happy:
Jutro przychodzi do nas mikolaj prezenty dac :happy:Robimy niespodzianke synkowi bo On ciagle mowi ze nie lubi mikolaja wiec troszke chcem zeby go polubil:happy:Kolega bedzie robil za mikolaja ;-)

Witajcie kochane laseczki

Oznajmiam, ze czuje sie coraz lepiej. mdlosci czasami są ale to jak jestem glodna to je bardziej odczuwam.
Do tego wrocily mi siły na wszystko. ubrałam choineczke i wyglada cudownie az nie moge sie na nią napatrzec. Mam tylko biale ozdoby na niej. Zrobiłam kilka stroiczkow. na dodatek wybralam sie ostatnio do kosmetyczki a dzis juz zaliczyłam fryzjera. Zroblam sobie pasemeczka blond i podciecie, w sumie to co zawsze ale juz mialam odrosty na pol glowy
smile.png
smile.png

Ostatnio kupilam sobie tez kilka fajnych kosmetykow i samooplaacz taki dobrej firmy na sylwestra aby nie byc bladzina, kupiłam sobie śliczną kurteczkę i dwie spodniczki mini. HII A co tam brzuch jeszcze aż tak sie nie rzuca w oczy wiec moge poszalec lekko.
Nabrałam chęci do życia i ciesze sie bo ostatnie 3 miesiace byly do kitu moglam sie zaszyc w łożku i spac.
Jeśli chodzi o świeta tonic nie przygotowuje wszystko mamy zamowione. Swięta praktycznie siedzimy sami w domciu.

Na wizyte ide w poniedzialek i tez mam stresa wielkiego

W koncu nadrobilam zaleglosci z calego dnia :-) A my bylismy u lekarza dzisiaj po zwolnienie, myslalm ze szybko pojdzie ale musial mnie zbadac bo tak zestresowany ten moj gin tym polipem ktorego mam:-( Ale polip nie rosnie wiec mysle ze bedzie dobrze:tak: Dziewczynki fajnie ze u was wszytsko ok. Najlepiej sie czyta takie wiadomosci po meczacym dniu :-) Ja zmykam cos zjesc bo mama juz tyle nagotowala a mnie caly dzien w domu nei bylo wiec brzucio pusciutki:-p pozniej jeszcze zajrze to tymczasem:-)

Nareszcie skończyłam,ale przesadziłam trochę bo brzuch mam taki jakby napięty i lekko pobolewa.Za dużo roboty jak na jeden dzień:zawstydzona/y:
Jutro się obijam bo już zapowiedziałam,że barszcz i rybę robi teściowa.
Myślałam,że gin.przesadza z tym spoczynkowym trybem życia,ale okazuje się,że jednak chłopina zna sie na rzeczy:tak:

Ashika moja córa ma juz prawie 8 lat i generalnie jest fajnym,raczej spokojnym dzieckiem,ale do tej pory zdarzają jej się gorsze dni.Czasem ostro daje czadu.Bywają dni,że siły już do niej nie mam bo nic jej nie pasuje i wszystko na nie.Tak to już chyba jest z dzieciakami...Nie mogą być cały czas ideałami bo za bardzo by nam się nudziło;-)
\Vanilka ja też dzisiaj owocowo:-)Ostatnio bez przerwy objadam się gruszkami,a dziś ponad pół arbuza pochłonęłam:zawstydzona/y:

kasik daj znać jak Ci poszło na wizycie.

Cześć dziewczyny!

Przed świętam nie mam za bardzo czasu siedzieć na komputerze,więc życzę Wam wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Wiele zdrówka,radości i wszystkiego naj naj naj!!!

reklama
Do góry