reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

No miałyście włączyć oszczędny tryb pisania, a tu widzę wręcz przeciwnie. ja miała dzisiaj jechać, ale nie wyrobiliśmy się do tego potrzebuję waszego wsparcia.

Bardzo bolał mnie żołądek, tak mi się wydaje bo to powyżej pępka w górę do mostku i na boki. Dlatego myślę, że to żołądek. Straszny miałam ból, że aż się zwijałam i popłakałam. Wzięłam nospę i jakoś się to rozluźniło. Ale chciałam was zapytać, czy któraś tak miała, pytała lekarza co można stosować no i w ogóle co z tym robić. To już drugi raz jak tak miałam w ciąży.

reklama
tiffi niestety nie moge Ci pomoc bo nic takiego mi sie nie przydazylo ww trakcie ciazy, jesli chodzi o no-spa mozesz brac ale w niewielkich ilosciach tyle moge Ci tylko powiedziec:-(

Dziewczyny dbajcie o siebie w ten wyjatkowy czas i nie przesadzcie z jedzonkiem :tak:
WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT

Witamy sie z rana :) Dziekujemy za zyczenia i wszystkim tez zyczymy udanych swiat:-):-) No i zdrowych przede wsyztskim !!! Dziewczynki nie przejadac sie i nei przemeczac:-p My jak cos bedziemy zagladac bo u mamusi na swieta siedzimy wiec same leniuchowanie;-)

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, my życzymy,
moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy....Może
cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich
bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym
kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli
śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba
wiecie, gdzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w
dniu Bożego Narodzenia.

Spokojnych, uśmiechniętych, radosnych świąt i wyjątkowo szczęśliwego Nowego Roku 2010 życzy

Agnieszka
1

Hej...
Ja dzisiaj ledwo ledwo ...prawie cala nocka nie przespana ,nad ranem dopiero usnelam .Wzielam wczoraj inne witaminy Prenetal i masakra wymiotowalam co jakis czas :-(ciagle czulam tą tabletke pod gradlem ..wiecej napewno juz tych witamin nie tkne ...dzisiaj wygladam jak zombie ,a tutaj zaraz wigilia i wogle ...

dziewczyny zycze wam, fasolkom, partnerom, dzieciaczkom i calym rodzinkom zdrowych, wesolych i rodzinnych swiat bozego narodzenia i mnostwo prezentow pod pachnaca choinka...
Niech to bedzie czas radosci, milosci i samych przyjemnych chwil...

Niech te święta tak wspaniałe,
będą całe jakby z bajek.
Niechaj gwiazda z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci.
Biały puch niech z nieba spada,
niechaj piesek w nocy gada.
Niech choinka pachnie pięknie,
no i radość będzie wszędzie.

Wspaniałych Świąt życzy Kasia z rodziną

reklama
Do góry