reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

ja tez jestem z Zabrza :)
Tez muszę sie za jakimś kremem rozglądnąc na brzuszek :)
Arlecia ja tez trzymam kciuki-zdaj relacje.
Ja już teraz będe się udzielać na forum-obiecuje :)

reklama
aisim fajny pomysł.Lista z nazwiskami i numerami tel.byłaby wysylana na priva,czy na ogólnym wątku?Jeżeli na ogólnym to moim zdaniem musiałby być wątek zamknięty:tak:

atabe dzięki za miłe słowa.W końcu postanowiłam się ujawnić:rofl:

U mnie brzuszek też już ładnie widać.Dień przed Świętami spotkałam koleżankę na zakupach i zauważyła.Najpierw nieśmiało kilka razy spoglądała na brzuch,w końcu nie wytrzymała i zapytała,czy spodziewam się dziecka:-D
Idę jednak dziś o 19 na drugie USG genetyczne.W szpitalu, w którym przyjmuje mój gin.termin był dopiero na 11.01,ale byłoby już za póżno na prenatalne.Idę gdzie indziej na USG,a tam wybór był albo 8.01,albo dziś.To ma być USG 3D lub 4D ,ale cena konkretna: 270zl:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mammi ja ide do fertility center na plac szczepanski 5.01 i powiedzieli mi 250

aisim listy z danymi i telefonami nie mozesz wrzucic na forum bo wszyscy beda mieli dostep do tych danych. Moze na poczatek zrobmy mapke taka o jakiej perla mowila a do tego dane sa juz gotowe na liscie lipcowek i wtedy regionalnie poprzesylamy sobie tel mailem

jeszcze raz przesyłam maila z rana!!
--------WAŻNE------------
No wreszcie się coś tu ruszyło i powyłaziłyście z łózek:biggrin2:
Co do listy proponuję żeby na priva przesyłać mi swoje dane. Myslę że imię i nazwsko miejsce zamieszkania (miasto), wiek i numer komórki albo maila!!
Stworzyłąbym z tego listę zbiorczą z podziałem na regiony i jakoś obrobiła to graficznie.
Prosba do lipcóweczek które mieszkaja zagranica!! Podajcie też miasto gdzie mieszkałyście w Polsce. No i określcie się gdzie Was wpisać czy do regionalnej i zagranicznej podgrupy czy tu i tu!!

To jest moja propozycja!! Jeśli macie jakieś uwagi i sugestie to piszcie!! bo mogłąm coś przeoczyć!!
Pytanko jeszcze ejdno w woli wyjasnienia! Jestem świadoma że duzo jest dziewczyn ktore wpisały się na listę lipcóweczek ale wogóle się nie udzielaja!! Czy mam to jakoś weryfikować??

podaje mojego maila: misiadlubis@poczta.onet.pl

Pozdrawiam i fajnie że forum odżywa!!:biggrin2:

Madzik - pisałam o kremie anethie-h bo ona o niego pytała. Ty też możesz skorzystać!! Faktycznie ten sam dzień!! a kiedy miałąś ostatnią @??

Aishika - tak ustaliłyśmy z perlą przed świetami. Powiedziałam że ona ma małe dziecko i mogę ją odciązyć i taką listę stworzyć!! Oczywiście jeśli ktoś ma jakies obiekcjie to szanuję to i wycofam się z propozycji!!

Ashika zapisałam sie na USG do przychodni Ultramedica na Dietla.Na Ujastku też kosztuje 250.Trochę się napaliłam,że zobaczę dziś dokładnie dzidziusia,więc już nic nie będę zmieniać;-)

mammi ja ide do fertility center na plac szczepanski 5.01 i powiedzieli mi 250

aisim listy z danymi i telefonami nie mozesz wrzucic na forum bo wszyscy beda mieli dostep do tych danych. Moze na poczatek zrobmy mapke taka o jakiej perla mowila a do tego dane sa juz gotowe na liscie lipcowek i wtedy regionalnie poprzesylamy sobie tel mailem

Jasne że myślałam o privie a nie o forum ogólnym!!
Nie każda dziewczyna podała skąd jest! Dlatego prosiłam o dane na maila, którego podałam lub priva żebny taką listę stworzyć i mapę!!

aisim dzięki, jeszcze się zobaczy,a w Silesi dawno nie byłam,a kiedyś tam nawet pracowałam :-)

ja też dostałam wyniki z badań prenatalnych i mam bardzo małe ryzyko chorób genetycznych jestem przeszczęśliwa:-)

jutro idę w końcu po jakieś spodnie ciążowe!!!!

reklama
mammi tez bym nie zmieniala skoro juz dzisiaj zobaczysz :-)

aisim nie mam obiekcji co do Twojej osoby tylko publikowania danych na forum bo to moze okazac sie niebezpieczne, dlatego wydaje mi sie prostsze zrrobienie mapy i wybranie regionalnej hmmm nie wiem jak nazwac ;-) i wtedy juz dziewczyny w regionie by sie powymienialy danymi kontaktowymi a Ty mialabys mniej pracy to tylko taka moja sugestia :tak:
Oczywiscie dostosuje sie do wiekszosci i mam nadzieje tylko ze nie potworza sie jakies podfora regionalne bo by bylo szkoda.
W sumie to moze i masz racje bo juz w jakis sposob zweryfikujesz aktywne dziewczyny przez to przeslanie maila :tak:
Ehh zdecydowanie baby w ciazy :-D

Do góry