reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

ja tez Anetka kupiłam Picollo:)smak truskawkowy :)a te spodnie na targu to kupiłas typowo ciązowe?
Dziewczyny ja też używam balsamu brązującego ale tylo teraz przed sylwestrem a pozniej tylko raz na tydzien.
Widzę,że duzo dziewczyn narzeka a ból glowy -oby nam wszystkim przeszło

reklama
keeejt Za jeansy zapłaciłam 159zl,więc też niemało.Kupiłam takie proste zwykłe jeansy,były w dwóch kolorach,były też inne rozszerzane na dole,ale ja takich nie lubię noi ogrodniczki.Poza tym chyba 2 rodzaje materiałowych i rybaczki.Jeżeli chodzi o sportowe spodnie to większy wybór mają w H&M.Ja jeszcze z poprzedniej ciąży mam takie czarne coś jak bojówki jedne długie,a drugie rybaczki.

emih ja ide ale wiesz..............tutaj amola nie znaja :-D
Wogle to uwielbiam jego zapach :happy2:

Ja jeszcze sie pocieszam ,ze na wiosne tutaj zaczynaja sie carbooty ...zawsze na nie jezdzimy bo naprawde cuda mozna dostac za kilka funtow ...nie wspomne o ciuszkach dla maluszkow ,wanienkach,bujaczkach ..wiec tam zapewne kupie wiekszosc co trzeba :happy2:

Witam wieczorkiem ;-)
Wszystkim gratuluje udanych wizyt

Z siostra udalo mi sie pozalatwiac zakupy ale non stop mnie mdlilo :-( Dotarla do domku wyciagam nozki i czytam forum:tak: Zmeczylam sie okrutnie i brzuch mi wywalilo

Vanilka dzieki za pamiec ja dzis tez rozgladalam sie za ciezarnymi ciuszkami i koszmar jesli chodzi o ceny siostra wyciagnela mnie do h&m mamma nic nie bylo zatkalo ja bo mowi ze u niej to pol sklepu zajmuje ten dzial i ciuchy sa tanie a jak wyprzedaz to i po 5 euro.

mammi u mnie na osiedlu tez jest duzy roban i tam sie skonczyly moje zakupy ;-) wazne ze udane mam piekna turkusowa tunike i w oliwkowym kolorze tunike i spodnice do niej dobralam w podobnych oliwkowych odcieniach (komplecik h&m :-D) odechcialo mi sie po dniu dzisiejszym markowych sklepow :-) Gdzies na forum czytalam ze podobno na tandecie sa stoiska chyba 2 z ciazowymi ciuszkami i mozna ciekawe rzeczy dobrac i niedrogo.

Teraz zasluzenie w lozeczku bo ledwie zywa jestem :-(

O w koncu przeczytalam wszystkie posty:-) A my nei poszlismy na USG, w sumie lepiej sie czuje a M jakos tak pocieszyl ze mysle ze jest wszytsko ok. Jak cos to po nowym roku pojdziemy. A na zakupach tez bylismy, ale nei ma jeszcze zadnych konkretnych wyprzedazy:-( Kupilam jakies dwie pary spodni do latania po domu, kilka koszulek, sweterek i to wszystko.
Gratulujemy udanych wizyt;-)

Witam!:happy2::happy2::happy2:

Ja już po wizycie, jestem przeszczęśliwa, ale wszystko opiszę na stosownym wątku.:-)

Mam do Was jeszcze jedno pytanko. Korzystacie może z przywilejów ciążowych i załatwiacie sprawy bez kolejek? Ja jakoś nie potrafię, a 5.01. mam państwową wizytę u laryngologa i znajomi mówią żebym załatwiła to bez kolejki. Ja mam jakieś mieszane co do tego uczucia... Wspomóżcie radą:-).

Fajnie, że po wizycie super. Co do przywilejów, to ja też mam mieszane uczucia, ale moim zdaniem tak powinno być. Moja koleżanka raz ciąży skorzystała w markecie podeszła bez kolejki do kasy dla uprzywilejowanych, miała dosłownie dwie rzeczy i jakiś młody palant zaczął cmokać, że jakby wiedział to by nie stawał itp. Wszyscy chcą by dzieci się rodziły, ale żeby jakieś udogodnienia, o nie nie to za dużo. Ja jestem za tym by korzystać i pokazywać społeczeństwu, że jesteśmy w uprzywilejowanym stanie.

No ja też tak właśnie jakoś kojarzę, że w H&M na ciążowym to od paru lat to samo.
Na C&A liczę, ale nie jestem pewna czy u nas jest dział ciążowy, chociaż to duży, dwupiętrowy sklep więc powinno być.

Vanillka
, na mnie tez Ibuprom Forte działał zawsze, a teraz nie wolno. za to zapachu Amolu nie cierpię.
rodzice kupili mi dzisiaj jakieś ziołowe syropy na kaszel u Bonifratrów - mamy tu ich aptekę blisko. Natomiast mama się uparła, żeby mi bańki postawić, nie wiem czy można w ciąży, słyszałyście coś?

Ja z witamin biorę Prenatal Complex i lekarz już nie kazał mi dodatkowo kwasu foliowego. W poprzedniej ciąży nic nie brałam, a przytyłam, ło matko - 27 kg, ale wstyd, nie chcę tak znowu:-(

W ogóle nudzi mi się w domu, poszłabym do biura, ale za bardzo kaszlę i muszę się wykurować...

No nic...
Ja swego M wysłałam na sygnale do apteki, bo takiego bólu głowy nie pamiętam, już zaczęłam się zastanawiać czy zapalenie zatok sobie o mnei nie przypmniało... Amol... trudno. Zapach- podoba mi sie, ale szczypie- że hej.. wiadomo... alkohol kontra skóra. Ale bolą mnie juz nawet uszy i zęby... Masakra...

reklama
Do góry