dzamena
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a apap na mnie nie działał nigdy, Wiecie może czy można jakieś inhalacje robić? a jeśli tak to z czego?
Wszystko ok?witajcie lipcóweczki
dawno nie pisałam ale staram się być z wami na bieżąco
niestety dziś przynoszę smutne wieści
KAROLCIA 81 straciła swojego maluszka w tej chwili jest w szpitalu bardzo krwawi i jutro ma miec zabieg ale lekarze obawiają się ze podczas zabiegu może dojśc do poważnego krwotoku
proszę pomódlcie się za nią aby szybko doszła do siebie przynajmniej fizycznie bo psychicznie to pewnie długo nie będzie dobrze
ja jakoś tak szczególnie się zdołowałam poznałam ją na wątku 'ciąża po poronieniu" zafasolkowalyśmy w tym samym czasie razem testowałyśmy i miałyśmy ten sam termin porodu
a teraz nie ma nic miałyśmy się wspierac z porodówek
ach szkoda gadać życie jest takie okrutne i niesprawiedliwe
pozdrawiam Was kochane i mam nadzieję że już nas nie ubędzie
czego sobie i każdej z Was życzę z calego serca

Ja chodzę spać później koło 24-ej, ale wieczorami mnie muli no więc sylwester jak znalazłMoj M dzisiaj cos wspomnial o sylwestrze ze znajomi do nas wpadna a ja sie smieje ze ja chodze spac o 22Dziewczyny czy wy wytrzymacie na imprezie normalnie?? Bo ja to chyba nei wytrwam do polnocy
Albo bede spala do 21 i wstane
![]()
generalnie nigdzie nie idziemy, tzn. będziemy u brata, bratowej posiedzimy i tyle.
) TAk więc w domku posiedzimy z goścmi, choć wolałabym posiedzieć ale wyjątkowo u kogoś- zawsze można wyjść na własne życzenie, a nie do ostatniego gościa czekać no i ze sprzątaniem każdego kąta i z gotowaniem posiłków spinać się nie trzeba.... A tak znów na raty z M będę kurze ścierać... (Już mogę się "poruszać", ale każde ukłucie w środkowej części podbrzusza mam się kłaść)... I szczerze to bym chciała przespać tegorocznego Sylwka...