reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

perla to Wy mieszkacie w nadmorskiej ale zazdroszcze :tak::tak:
zapewne ze wzgledu na m ?kucharza :happy2:
Bylam w Brighton :happy2:a do Bournemouth to sie wybieram i wybieram bo mam tam moja bardzo dobra kolezanke z pl:happy2:ale ciazko tam dojechac bo te gigantyczne korki latem :baffled: to i tak u Was tanio za dom bo wlasnie w Bournemouth ta moja kumpela placi 650 ale za flata 2 bedroom ....domy -ceny kolosalne niczym w Londynie

reklama
Jak szlam 30 grudnia na to pierwsze usg to mieli mi robic blood test .No ale po usg niestety stwierdzono ,ze nie bo dzidzia juz za duza :baffled:
Moj m pracuje w firmie meblarskiej jest operatorem jakiejs tam maszyny ...to jego pierwsza robote tutaj odkad przylecial no i tak sie trzyma bo wiesz jak tutaj teraz z praca bywa :baffled:
Chodzi Ci o doplate miesiaczna z housing ??

Witam nowa mame :happy2:
oczekiwanie -dokladnie ogrodek super sprawa...nawet pranie inaczej pachnie jak suszone w domu :happy2:

Wogle zaliczylam wlasnie kibelek :nerd::nerd::nerd:masakra w brzuchu mi jezdzi ........ czy te wymioty powracaja?:baffled:
tak chodzi mi o doplate z housing i council tax...
mi polozna mowila o takim badaniu krwi ktore sie robi w 16t. Later Down's Syndrome(blood test)
a co chcialabys zmienic miejsce zamieszkania?
tu na poludniu z praca nie ma tragedii, szczegolnie jak ma sie prawko...
wiec jak cos to dawaj halo i bedziemy myslec ;-)

Ostatnia edycja:
oczekiwanie nie wstaję w ogóle. Tylko, żeby to się udało muszę wieczorem nie pić :-D Ale nawet jeśli piję do późna (czyt. 23, max 24:00), to budzę się z bolącym pęcherzem tak ok. 5 nad ranem, lecę siusiu śpię dalej do 11, wstaję i lecę siusiu:-D

heh...:-D musze się tu trochę porozglądać bo jestem początkująca na forum. Mieszkam w okolicach Poznania :-) od dzisiaj jestem na L4 wiec wreszcie mam czas zeby poczytac, poplotkowac z Wami. Bede mamą bliźniaków :szok: Mam nadzieję że obie dzidzie się utrzymają, dzisiaj kończe 12 tydzien

perla Ciagle sie zastanawiam z m co robic bo tutaj troszke za duzo polakow no i od stycznia do marca kwiatnia zastoje z praca (choc odpukac moj m ma robote w ciaglosci ) No i nie lubie tego miasta bo nic tutaj ciekawego nie ma pelno ciapatych tylko :-DMyslalam zeby gdzies sie przeniesc zeby m zaczol szukac roboty w innych miastach i wlasnie chcielismy w nadmorskiej ale ze wzgledu na te ceny mieszkan zrezygnowalismy :baffled:coraz mniej czasu mamy do zastanowienia bo mlody idzie od wrzesnia do szkoly i do wisony musze juz wybrac dla niego szkole gdzie bedzie chodzil ....Tak sie mecze w tym moim posranym miescie jakos:baffled:
co do doplaty to jak mieszlakismy w domku 2 bedr.to dostawalismy 126 f miesiecznie .
emih mnie odrazu odrzucilo jak zaszlam w ciaze od fajek ale piwko to czesto za mna chodzi ;-)

Iza8- również się witam, gratuluję i serdecznie zapraszam :-D
Perla- fajnie mieszkasz, oj fajnie, ja niby też nad morzem a ciągle mi nie po drodze ;-) Tylko wieje tu strasznie, a w zimę... masakra- głowy urywa :baffled:
Mysza, zazdroszczę CI że możesz w nocy nie wstawać na siusiu. U mnie 3x to średnia i wcale nie opijam się na wieczór... Chyba po pierwszym dziecku, pęcherz słaby czy ja? Po narodzinach w nocy nie wstawałam, w poprzedniej ciąży dopiero w III trymestrze, a teraz? NAwet i 5 razy w nocy... I niestety tylko jedną nockę ostatnio przespałam... dziś znów ledwie co usnęłam ok północy a wstałąm o 5 i za nic zasnąć już nie mogłam... :baffled::baffled::baffled: Ale mdłości znów mniejsze...

Iza8 wow gratulacje podwojne:happy2::happy2:

Ja narazie w nocy nie wstaje na siku ale za to jak sie budze rano to az pecherz boli ...biegiem do kibelka ...;-)

reklama
O mnie też nikt nie pamięta..
Może za mało pisuję. Ale czytam Was regularnie. U mnie jeszcze nie koniec gości, a ja już jestem baardzo zmęczona...
Pozdrawiam poniedziałkowo:-)
PAMIĘTAMY, PAMIĘTAMY CIĘ MRUCZKA ALE FAKTYCZNIE ODZYWAJ SIĘ CZĘŚCIEJ :tak::tak::tak::tak:

a powiedzcie dziewczyny, co do bliźniaków... Teraz już wszystkie byśmy wiedziały że spodziewamy się dwujajecznych, ale co z jedno- jajecznymi bliźniakami, czy to już by "wyszło" czy dopiero "lada USG"?

Do góry