reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Vanilka te nasze suwaczki jakieś pokręcone są.Mój nieraz stoi w miejscu,i wtedu robię go od nowa.A w ogóle dziwna sytuacja,bo co suwaczek to inny wiek ciąży mi wychodzi.
Jadę na sprawę.Narazie dziewczyny

reklama
jak tak pobierznie przeleciez posty to cos nam sie chyba pokrecilo i watki pomylilysmy :-):-):-)
jestescie pewne ze nie przenioslysmy sie przypadkiem jakos dziwnie z Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

yhh, tak czytam Wasze dzisiejsze posty i aż Wam zazdroszczę. U mnie totalny jadłowstręt, nawet jak czytam o jedzeniu, to mi się słabo robi.
Parę dni temu przez gardło przechodziło mi tylko cacao z mlekiem i suchy makaron. Teraz tylko na makaronie żyję :/ Kiedy to się skończy??

mammi Ale jaja :-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie szperam w necie gdzie u mnie W Elblagu robia usg 3d :happy2:
Planuje leciec do PL w piatek no i chyba sie skusze na to usg :confused:
Tylko to bedzie jakis 16-17 tydzien i nie wiem czy cos bedzie widac konkretnego :confused:hmmmmmmmmmmmmmm

Też nie dostałam maila...

Ja równiez należę do tych które jednak placki ziemniaczane z cukrem :cool2: Ale zbójnickiego (u nas węgierski się mówi- tj z gulaszem) też mniam mnia... Może jednak dziś zrobię placki? :cool2:

Zmykam dziewczyny, muszę znaleść prezent dla dziadkow (na 21-22stycznia). Pewnie znów lalendarz ze zdjęciami dziciaczków (moich i rodzeństwa) tak fajnie potem przez cały rok śmieją się dziadkom ze ściany, a to dwa tygodnie (trzeba zdjęcia wysłać :confused:)
Kalendarz 2010 13 stron Nelly Kaja Bibi Aris A4 (862689074) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego dzionka, odezwe się po południu :tak:

Ostatnia edycja:
Dzieki za wsparcie i miłe słowa.
Ale numer dziewczyny.;-)Pamietacie jak pisałam jak zawiodłam się na USG 3D.Opisałam tą sytuację też na wątku z czarną listą.Nie wiem jak oni to znalezli,ale skontaktował sie ze mną przez BB właściciel tej przychodni.Z prośbą o kontakt i wyjaśnienia całej sytuacji.Wyraził skruchę i chęć rekompenstaty za kiepskie badanie.
Okazuje się,że jednak pacjenci mają coś do powiedzenia.Nie będę świ.... i usunę tego posta gdzie opisuję całą sytuację.

A placuszki ziemniaczane uwielbiam>Az mi ślinka cieknie.Mniam.....Najlepsze są z sosikiem pieczarkowym.

Mammi - jednak jest jeszcze trochę sprawiedliowsci na tym świecie!! Może zaproponują Ci jakąś rekompensatę za to badanie. Fajnie że się odezwali chyba takie sytuacje nie często się zdarzają że właściciel dzwoni z przeprosinami!! Wiesz a ja bym tego posta nie usuwała, tylko napisała potem do niego jakieś wyjaśnienie, bo w końcu sytuacja miała miejsce!!

Ashika powodzenia na badaniach, ale mi się wydaje że jeszcze za wczesnie na określenie płci jeśli Twój suwaczek pokazuje prawdę ! ja na genetycznym byłam w 13 tyg, USG wskazało 14t1d a płci nie dało sie jeszcze określić tylko lekarz miał podejrzenia co do niej!

Vanilka my tez tak bedziemy na tym USG i mysle ze juz bedzie wszystko widac;-) Mam taka cicha nadzieje. Ja zmykam na spacerek z psem, a tak mi sie dzisiaj eni chce bo zimnica taka:-( No ale trzeba :tak: To do pozniej. A maila dalej nie mam:-(

reklama
Dzień dobry bardzo.:-D:-D:-D
Melduję się za sterami ;-) Właśnie ktoś do mnie z pracy próbuje się dodzwonić, a ja nie odbieram. Będą pewno pytać, czy przedłużam L4, bo kierowniczka chce grafik ułożyć,a kij im w oko :baffled:
A tak poza tym głodna jestem ,a nie mam nic w lodówce, czeka mnie kurs do sklepu, a tak mi się nie chce.
Oczywiście chciałam jeszcze napisać, że gonicie strasznie i chyba nie dam rady nadrobić od WCZORAJ wieczora. A co dopiero jakbym gdzieś wyjechała.:-D Ale to dobrze.

Do góry