reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Zrobiłam głosowanie, dziewczyny ja i M mieliśmy kartki z wybranymi przeze mnie 7-ma imionami i każdy dawał ocenę od 1 do 6.Wyniki wyszły następująco:
Nadia
Nina
Kaja
Michalina
Lidia
Judyta
Zoja

Więc mamy Nadinke:-):-):-)

Emih zgadza się ten ranking imion z tym co słyszę wokół, niektóre trendy kilka lat już trwają .
louise he he z plackiem do lekarza, ale sen, może okaże się proroczy:-D
Też się boję już remontu, my zaczynamy chyba w marcu-kwietniu ale nie dam rady się wyrwać bo to ja się będę nim głównie zajmować - tzn. główkować będę co i jak:tak:

reklama
O znowu sie zaczyna temat ciasta:-):-) Mi moja chatke baby jagi zjedli zanim ja zdazylam pozadnie srobowac:szok: Tzn zjadlam malutki kawaleczek. A etraz zrobilam sobie czekolade z mleka w proszku, pychotka:tak::tak:
Ktos pytal o przepis to ten z internetu jest dobry:
Wielkie Żarcie - Przepis - Chatka Baby Jagi

A co macie dzisiaj na obiad?? Bo ja juz rosolek wciagnelam i czekam co tam mama wymodzi na drugie danie:-) Jejku kto mi bedzie gotowal jak sie wyprowadze:-( chyba bedzie mi poczta obiadki wysylala:-D:-D:-D
Czy wasze dzidzie maja wyznaczone pory na kopniaczki?? Bo moj Mikolajek, tak go nazywam chociaz M sie zlosci kopie mnie po 23ciej, miedzy 3-4 rano i tak w granicach 9 rano.

oczekiwanie jak ja bym chciała żeby mi ktoś pod nosek podstawił, korzystaj póki się da:tak:
Moja mała się wierci o różnych porach, nie ma jakichś stałych choć nieco częściej do południa niż wieczorową porą.

jedyneczko mi sie tez te 2 pierwsze imiona najbardziej podobaja chyba na tym samym poziomie i nadia i nina :tak:
oczekiwanie no obiadki u mamusi sa niezastapione :-) ja niby robie zawsze niektore rzeczy identycznie jak ona ale smak...:-( nigdy nie jest to takie jak u mamy ;-)
nie wspominajac o tym ze ktos gotuje a nie ty.

ja mojego dzidziolka jeszcze nie czuje. wczesniej pare razy mi sie wydawalo ze to dzidź ale teraz juz sama nie wiem bo od dawna cisza :-( jak naprawde bardzo dobrze ze we wtorek juz do lekarza...
achhhhh-lazania zaczyna juz pachniec-jak ten moj misiek robi obiad, to zaczynam rozumiec, czemu czasem co troche zaglada do kuchni jak ja gotuje i pyta : kiedy jemy?" ;-):-D:-D:-D

Kurde mi smak nigdy tez jak u mamy nie wychodzi. Moja tesciowa nie za bardzo umie gotowac i jak pomysle ze na niedzielne obiadki bede musiala do niej chodzic ( bo bedziemy lisko mieszkalil.) i zmuszac sie do jedzenia ehm, dobrze ze to jeszcze pol roku:-D:-D:-D:-DAle zawsze bede mogla mowic ze dzidzia nie toleruje przypraw i wogole cos wymysle:-D:-D:-D. Ja zmykam i nie wiem kiedy znowu sie pojawie bo troche spraw mam na glowie;-) Milej niedzieli wszytskim zycze i polecam poranne spacerki;-) Naprawde sa fajne i czlowiek pozniej sie lepiej czuje.

Louise jak lazania?:tak:

Wózki oglądam i zastanawiam się czy fotelik w komplecie z wózkiem gdzie całość kosztuje 700zł może być w porządku tzn. chronić tak jak trzeba hm...

Louise jak lazania?:tak:

Wózki oglądam i zastanawiam się czy fotelik w komplecie z wózkiem gdzie całość kosztuje 700zł może być w porządku tzn. chronić tak jak trzeba hm...
hihihi jak przed chwila bylam w kuchni to wlasnie platy makaronowe "ukladaja sie" w formie :-) o matko juz sie nie moge doczekac...a tu jeszcze z 40 minet ;-):-)
a fotelik to najlepiej by bylo obejrzec. albo wpisz nazwe w google i moze beda jakies opinie :confused:
ja wlasnie ogladam biustonosze ciazowe. bo tylko 1 zakupilam i jak sie pierze to latam bez-przydalyby sie jeszcze ze 2-zreszta nawet do ludzi to juz te z fiszbinami gdzies mi teraz na newry dzialaja okrutnie-b mnie cisna i przeszkadzaja

Louise właśnie też mam taki z drutami i też mnie doprowadzają do szału, dostanę kaskę z zus i na zakupy mykam:tak:

Vanilka super filmiki naprawdę rozczylające, nasze też tak teraz pływają:-)

reklama
oj tak tak-zakupy koniecznie :-):tak: ja wlasnie ogladajac rozne rzeczy, ktore mi sie przydadza po porodzie, doszlam do wniosku, ze od przyszlego tygodnia co zakupy to kupie 1 rzecz. bo potem naraz wszystko, to sie zrobi jakas koszmarna kwota :szok::szok::szok:

Do góry