reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

reklama
I oczywiście gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznania płci dzieciuchów:D patipulka louise, i całej reszcie któej przepraszam, ale nie zapamietałam :-:)sorry2:

zbieram sie, żeby zrobić zdjęcie mojego brzucha ale nawet nie ma co tam oglądać
:confused: GdZIE ON JEST ??? :wściekła/y:

Oczekiwanie!!!!! Cipko jedna, a gdzie te Twoje zdjecia co tak obiecujesz obiecujesz i ich nie wstawiasz ?! Mam tam przyjechać do Ciebie i Ci nastukać ;-)

Louise vegetka be ale ja zawsze ciut dodaję dla smaku, może nie stanę się jakimś mutantem po takiej ilości:-Dciekawe co u emih, długo faktycznie milczy:confused:

ewcik ugotuj coś innego może:confused:frytki?ja bym zjadła, chyba sobie dziś zrobie:tak:

Oczekiwanie!!!!! Cipko jedna, a gdzie te Twoje zdjecia co tak obiecujesz obiecujesz i ich nie wstawiasz ?! Mam tam przyjechać do Ciebie i Ci nastukać ;-)
o boze supcio mowisz identycznie jak moja najlepsza kumpela z pracy :-D:-D:-D
wspolczuje braku wyrozumialosci i empatii u Twojego faceta. ale oni to sa duze dzieci i w wielu przypadkach egoisci-szkoda gadac nawet. tyle ze Ty biedactwo ani nie pojadlas, wracalas sama i na dodatek chora, a on pewnie zadowolony z zycia i z siebie. ehhhh...faceci-pffff!!!:wściekła/y:

jedyneczka mutantem na pewno nie :-Di tak w wielu rzeczach , o ktorych nie wiemy nawet dodaja roznych polepszaczy...i innego dziadostwa. ja np ostatnio w moim chlebku ziarnistym znalazlam metalowy uchwyt z dziurka chyba od jakiejs maszyny. wielkosci 5/5 cm :confused:

hmmmm jak to jarzynowka to jakies warzywa tam sa... :-)ale faktycznie choc ciutka czegos takiego do przyprawienia to by sie przydala. a jakiejs kostki miesnej nie masz? porcji z kurczaka albo udka?-od razu by byl inny smak...
no warzywka są, ale z mrożonki:-D

jedyneczka na frytki nie mam ochoty, wczoraj zamawialiśmy pizzę i na razie fast foodów mam dość;-)

geperty nic mi nie mów, bo ręce opadają na taką służbe zdrowia..................się tak poryczałam jak przeczytałam o konsekwencjach:wściekła/y:...

dzamena a na tej ulotce jest napisane coś o ciąży?

czekam na ten tel od gina...bo nie mógł rozmawiać jak dzwoniłam.
atabe tam nic nie ma napisane o ciazy ale wpisałam w google czy mozna ten płyn uzywac w ciazy i wyszło sporo stron na których jest napisane ze mozna

Supcio fatalnie się zachował i musi mieć tego świadomość, tzn. ty mu mam nadzieję to uświadomiłaś dosadnie:tak:no niestety to prawda, to są duże dzieci i pod względem dojrzałości zawsze za nami w tyle:-pw sumie to nadają się tylko do jednego ha ha ha:-D

Ja ponieważ dziś sama i chora, mam święto i nie będę sterczeć w kuchni, gotuję krupnik z winiar a Emi zaraz ruskie ugotuje - gotowce:tak:

reklama
Supcio M przegiął i to zdecydowanie.Mój to chyba za bardzo się mnie boi żeby taki numer wywinąć,wie,że pewnie żywy by z tego nie wyszedł;-)
Nie da się z nim jakoś pogadać,wytłumaczyć,że masz wobec niego inne oczekiwania, i że związek na takich zasadach Ci nie pasuje?Przecież musi się zmienić bo będzie ojcem. i co za 3 lata zapomni dziecka z przedszkola odebrać,bo kebab z kumplem ważniejszy???Wcale Ci się nie dziwię,że jestem na niego wkurzona

Do góry