do poludniatiffi też jestem bardzo ciekawa kto zamieszkuje w twoim brzuszku;-)
Vanilka gdzieś ty była do południa?:-)
toc to dopiero rano 11 u nas
spalam sobie do 10.15

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
do poludniatiffi też jestem bardzo ciekawa kto zamieszkuje w twoim brzuszku;-)
Vanilka gdzieś ty była do południa?:-)
toc to dopiero rano 11 u nas

pamietaj ,ze ja godzine do tylu jestemvanilka - ty tu mówisz o wstawaniu i sniadanku, a w mojej głowie pojawiają się już myśli obiadowe;-)

cieple jeszcze byly 

pamietaj ,ze ja godzine do tylu jestem
Ja mialam taki piekny sen dzisiaj .
Snily mi sie ciasta ,paczki !!!
Normalnie tyle lukru bylo na tych ciastachcieple jeszcze byly
wstalam i dola zalapalam ,ze nie jestem w PL bo bym sobie poszla kupic taki pyszny sernik![]()

tzn pamiętam szefową Louise:-):-) i Vanilki pączki, bo były na końcu:-)
Ale jak widać u mnie wszystko jest możliwe...

ok nadrobiłam i nic nie pamiętamtzn pamiętam szefową Louise:-):-) i Vanilki pączki, bo były na końcu:-)
Ja już po śniadaniu, musiałabym się wykąpać i chyba też pójdę na spaceros.
Jestem wściekła, bo tak mi syfy na plerach wyskakują, że szok... Nawet pod tatuażem mi wyskoczył, co raczej jest niewiarygodne bo to martwa skóraAle jak widać u mnie wszystko jest możliwe...
Dobrze, że twarz mam "czystą" przynajmniej można wyjść do ludzi....
Dziewczynki życzę udanych wizyt, i oby wszystkie, które jeszcze nie wiedzą, poznały płeć dzidziolka![]()