reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
vanilka - ty tu mówisz o wstawaniu i sniadanku, a w mojej głowie pojawiają się już myśli obiadowe;-)
pamietaj ,ze ja godzine do tylu jestem :happy:

Ja mialam taki piekny sen dzisiaj .
Snily mi sie ciasta ,paczki !!!
Normalnie tyle lukru bylo na tych ciastach :-pcieple jeszcze byly :-p
wstalam i dola zalapalam ,ze nie jestem w PL bo bym sobie poszla kupic taki pyszny sernik :-p

pamietaj ,ze ja godzine do tylu jestem :happy:

Ja mialam taki piekny sen dzisiaj .
Snily mi sie ciasta ,paczki !!!
Normalnie tyle lukru bylo na tych ciastach :-pcieple jeszcze byly :-p
wstalam i dola zalapalam ,ze nie jestem w PL bo bym sobie poszla kupic taki pyszny sernik :-p

ty miałaś super sen, a mi się śniło, ze się rzucałam z jakąś babą siekierami, potem przyszli po mnie obcy-dosłownie niebieskie stwory chciały mnie porwać, a na końcu mój M mnie zdradził w jakimś nocnym klubie:eek:

ok nadrobiłam i nic nie pamiętam :-D:-D tzn pamiętam szefową Louise:-):-) i Vanilki pączki, bo były na końcu:-)
Ja już po śniadaniu, musiałabym się wykąpać i chyba też pójdę na spaceros.
Jestem wściekła, bo tak mi syfy na plerach wyskakują, że szok... Nawet pod tatuażem mi wyskoczył, co raczej jest niewiarygodne bo to martwa skóra :wściekła/y::wściekła/y: Ale jak widać u mnie wszystko jest możliwe...
Dobrze, że twarz mam "czystą" przynajmniej można wyjść do ludzi....

Dziewczynki życzę udanych wizyt, i oby wszystkie, które jeszcze nie wiedzą, poznały płeć dzidziolka :happy::happy:

a mi znowu wyszly syfy na gebie :wściekła/y: dokladnie na brodzie i kolo ust :wściekła/y:
bleeeee!!!

Mysza gdzie masz tatuaz ??:happy:

atabe hehe co Ty o obcych kobito myslisz:-p

Ale u nas dzisiaj wiatr ..

ok nadrobiłam i nic nie pamiętam :-D:-D tzn pamiętam szefową Louise:-):-) i Vanilki pączki, bo były na końcu:-)
Ja już po śniadaniu, musiałabym się wykąpać i chyba też pójdę na spaceros.
Jestem wściekła, bo tak mi syfy na plerach wyskakują, że szok... Nawet pod tatuażem mi wyskoczył, co raczej jest niewiarygodne bo to martwa skóra :wściekła/y::wściekła/y: Ale jak widać u mnie wszystko jest możliwe...
Dobrze, że twarz mam "czystą" przynajmniej można wyjść do ludzi....

Dziewczynki życzę udanych wizyt, i oby wszystkie, które jeszcze nie wiedzą, poznały płeć dzidziolka :happy::happy:

mysza ja tez sie cieszylam ze twarz czysta... a tu jakies mega diody sie pojawily vanilka sama zjadlabym te paczki ;-) i serniki

reklama
Do góry