reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
kasiamaj - witaj:-)

Dziewczyny ja za to miałam dziś sen , w którym na całej buzi wyskoczyły mi paskudne ropne pryszcze i nic z tym nie mogłam zrobić. Jak rano sie obudziłam od razu pobiegłam obejrzec się w lustrze i na szczęście było ok.:-)

Vanilka no wiesz, dla mnie to południe bo wstałam "już " o 9ej:-)

atabe rany julek co za sen, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:-D

kasiamaj witamy witamy:tak:Jak się czujesz w tym cudnym ciążowym stanie?:tak:Bo my tu wszystkie wiecznie uśmiechnięte prawda dziewczyny?:-D

a w ogóle zapomniałam WITAM NOWE LIPCÓWECZKI :happy::happy::happy:

Vanilka - tam, gdzie i Ty. Jedyne miejsce, które może mi tłuszczem nie zarośnie :-D:-D

Na twarzy mam jakieś czerwone plamy :-D W ogóle mam taką przesuszoną skórę, szkoda gadać ... Wyglądam jak krokodyl

jedyneczka czyli mojej 8-mej :happy:ja o tej godzinie jeszcze kimam :tak:
Ale znowu obudzilam sie nad ranem i myslalam o niebieskich migdalach :-D

Mysza haha no racja z tym tluszczem :-D
ja mam jeszcze na karku idzie w dol plecow tez raczej tluszczem tam nie obrosnie :happy:planujesz jakies nowe tatto ??

Vanilka - w myśl zasady, że na jednym się nie kończy - TAK :-D:-D
Ale teraz w kolejce jest mój luby - wymarzył sobie taką dziarę, że z torbami pójdziemy, więc muszę się wstrzymać :happy:

reklama
Do góry