reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
Vanilka no wiesz, dla mnie to południe bo wstałam "już " o 9ej:-)

To dla mnie nie wiem co... wieczór prawie, bo ja wstaam o 6.00, a sniadanko spałaszowałam o 7.30 wraz z wejściem do pracy, bo po drodze musiałam kupić świeże pieczywko:-). Dlatego już myslę o obiadku, ale to będzie w okolicach 16.00 - niestety dopiero:-(.

no a ja dumam i dumam i nic nie wydumałam-mój maluch to pewnie znów by chciał zupę...on taki zupownik że szok :szok::-D

co do tatuażu też kiedyś myślałam ...ale jakoś mi przeszło :happy:

cześć laseczki! :-)
ja wstałam o 10.30, słoneczko mnie obudziło
co do snów to mi się dziś śniło że jakiś facet mnie bił prosto w brzuch,koszmary jakieś takie:wściekła/y:

anetka, mam nadzieję że to nie twój facet był głównym bohaterem tego snu...

Pamiętam, że oglądałam kiedys film, którego tytułu nie pamiętam, z angeliną j. Była tam taka scena - Angie była już w zaawansowanej ciąży, polował na nią jakis psychopata, złapał ją i dźgał jej nożem w brzuch, bo to chyba było jego dziecko i chciał go zabić. Koszmarny obrazek. Tkwi mi gdzieś w głowie do tej pory.:szok:
Na szżęście się okazało, że ona urodziła już wcześniej, i zamiast brzucha ciążowego miała atrapę. Kurcze nie pamiętam tytułu, może któraś z Was wie o jaki film mi chodzi...

Aneta-to nóżki mojego synka jak był malutki tą fotkę robiła moja sis.-teraz te nogi chyba by mi się nie zmieściły w tak piękne serduszko.
Kasiak-to był chyba "ZŁODZIEJ ŻYCIA" -też go oglądałam ale już dawno dawno temu.

Ostatnia edycja:
reklama
ja tymczasem też zmykam -idę oglądać płytę z wesela na którym byliśmy w październiku u mojego kuzyna-dopiero płytkę odebrali (facet taki zarobiony)
do zobaczenia później.;-)

Do góry