reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Nareszcie po....Wszystko ok.:tak:Mojej niuni nie wyrosły nagle jajeczka więc pozostaje dziewczynką;-)
Potem trochę obkupiłam się w lumpku bo akurat dzis była dostawa.Właśnie zaliczyłam pierogi z serem.Znowu mam 1 kg. na plusie:zawstydzona/y: Ale,że dziś pan doktor był w lepszym humorku to stwierdził,że w sumie jestem na zero licząc od początku ciąży więc jest super:happy: Dał też maść na żylaki,kóre niestety się ostatnio pojawiły.

Kawałek rozmów też ogladałam.Wszedł szwagier i mówi" Ku.... jakie okropne babo-chłopy" Pewnie każda potwora znajzie swojego amatora i przypuszczam,że są faceci,których jarają takie chłopki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To się cieszę Mammi że wszystko ok, czekałam na wiadomość od Ciebie :)
Dziewczyny napsizcie jaką macie hemoglobinę i krwinki czerwone?
Bo ja chyba będe musiałą pić sok z buraków na poprawę tego

atabe we wtorek muszę M pokazać żeby zrozumiał że duże też jest piękne:-D

mammi super że wszystko dobrze:-) a nie mówiłyśmy:-):-p

keejt kiszka bez prądu, najgorzej nocą, wtedy tylko jedno chyba do roboty zostaje:-D

Nareszcie po....Wszystko ok.:tak:Mojej niuni nie wyrosły nagle jajeczka więc pozostaje dziewczynką;-)
Potem trochę obkupiłam się w lumpku bo akurat dzis była dostawa.Właśnie zaliczyłam pierogi z serem.Znowu mam 1 kg. na plusie:zawstydzona/y: Ale,że dziś pan doktor był w lepszym humorku to stwierdził,że w sumie jestem na zero licząc od początku ciąży więc jest super:happy: Dał też maść na żylaki,kóre niestety się ostatnio pojawiły.

super, ze wszystko ok:tak: a jaką maść Ci przepisal? bo mi też na nodze wyszły żylaki:wściekła/y::wściekła/y:

To się cieszę Mammi że wszystko ok, czekałam na wiadomość od Ciebie :)
Dziewczyny napsizcie jaką macie hemoglobinę i krwinki czerwone?
Bo ja chyba będe musiałą pić sok z buraków na poprawę tego

madzik czekam dopiero na moje wyniki, jak będe miła to napisze

Madzik Ja nie wiem jaką mam w tej chwilii bo morfologie co 2 wizytę,ale na początku lutego miałam hemoglobinę 12,6:tak: więc też nie była jakoś zabójczo wysoka

Madzik, ja mam hemoglobine 13,1 (wg tego co mi napisali w labolatorium norma 11,0-15,0) a krwinki czerwone 4,29 (3,5-5,0). Nawet normy które nam podają różnią się od siebie.

Sorki,że jeden pod drugim, ale teraz dopiero zauważyłam.
jedyneczka dzięki;-)

Atabe przepisał mi tabletki DETRALEX 2x1 mam je brać już do końca ciąży.

Aha! Przypomniało mi się gin.powiedział,że łożysko jest dość nisko i przez to mogły się pojawić te plamienia.Twierdzi,że w najbliższym czasie powinno się podnieść

iwusia można na nocki w ciąży pracować?to strasznie męczące musi być:no:

Mówię do M kup hamburgery po drodze na kolacje a on po co taka syta kolacja jak obiad syty, ja że wczoraj głodna poszłam spać więc dziś wolę pojeść a on na to - a kiedy ty nie jesteś głodna:-p:-)słodki no nie?:sorry:

ja nie pracuje na nocki;-)rano od 10-12 a wieczorem od 18.00-20.30 pomagam w backshopie;-)narazie nie mam z tym problemu, poza tym ze czasami najzwyczajniej mi sie nie chce:zawstydzona/y:ale dam rade;-)w polowie czerwca przysluguje mi urlop macierzynski i napewno z niego skorzystam:tak:narazie moja praca utrzymuje mnie w ciaglym ruchu a to tez ma swoje plusy;-)

rzeczy poukladalam :happy:i znow podgladam co tam u Was:-)

reklama
Do góry