reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam południowo;-)

Już kurcze sił mi zaczyna brakować:-(....Jak nie plamienia to znowu ból brzucha mnie dopadł.Pobolewał już w nocy, rano zaczął bardziej.Od rana żażyłam już 3 nospy i leżę.Wczoraj trochę połaziłam po wizycie i pewnie od tego.Narazie jestem w miarę spokojna, bo gin.przecież wczoraj mnie badał i było wszystko ok.Myślę,że to może być związane z łożyskiem.Wkur.....za to jestem na maksa, bo synek miał szczepienie na 12, a ja nie dałam rady z nim pojechać:wściekła/y: i myslę teraz jak bidulek tam cierpi....poza tym bajzel w domu,a ja nie ma mowy,zebym dziś sprzątała:no: M będę musiała zmusić.Pogoda taka ładna, a ja zamiast pospacerować jestem znowu uziemiona w łóżku

perla biedny Twój syneczek...Nacierpi się maluszek , a i na Ciebie bez wpływu to nie pozostaje.Nie dacie rady przyjechać wcześniej do PL?

keejt najbardziej uniwersalna będzie jakaś grająca zabawka.Typu pianinko z odgłosami zwierząt i meldyjkami.Rozumiem ,że to ma być drobiazg, bo z takich droższych to są fajne stoliczki edukacyjne.Jęzdzik jest też niezłym pomysłem,ale też tani jest.Jakieś zabawki do ciągnięcia i pchania będą też w najbliższym czasie dobrym pomysłem,zwłaszcza jeśli dziewczynka już chodzi.Mój Szymonek ma taką kaczusię na sznurku,która zaczyna wydawać odgłosy jak jedzie- uwielbia ją.Ewentualnie jakieś zabaweczki do kąpieli:tak:

Narazie tyle,resztę muszę doczytać:zawstydzona/y::sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
keejt ja polecam książeczki z serii Obrazki dla maluchów, myślę że dostępne w każdej księgarni. Mój synek (18m) jest teraz na takim książkowym etapie i bardzo lubi te książeczki. Cena też przystępna:tak: Więc można kupić i ze 2:tak:Jest duży wybór z tej serii:tak:
Nazywam świat Obrazki dla maluchów Wwa (905453103) - Aukcje internetowe Allegro

Ja właśnie dziewczyny zjadłam zupę grzybową, którą zamroziłam z wigilii jeszcze...ale dobra:tak: i mojemu maleństwu chyba smakowała bo się strasznie rozbrykało:tak:

louise no to ekipa bombowa.:tak:Miałaś naprawde farta.Raz zatrudniliśmy facetów do malowania i położenia paneli.Jacyś znajomi szwagra.Finał był taki,że bez przerwy byli nawaleni, a pokój wyglądał makabrycznie:growl: Straszył dosłownie, bo pijane głupki malowały na mokry gips, na dodatek trwało to strasznie długo.Zapłatę dostali znacznie mniejszą niz było w planach, a panele ostatecznie położył M ze szwagrem:tak: Od tamtej pory powiedziłam nigdy więcej-skoro M umie malować i takie remontowe rzeczy w domu robić to niech on zapernicza;-)

Vanilka widzę,że nockę miałyśmy podobną.Tylko ja w mojej bezsenności miałam towarzysza- Szymonka.Moja mądra teściowa o 2 w nocy postanowiła włączyć pranie.Pokój mamy przy łazience- jak zaczęło wirować to mały oczywiście się obudził i prawie 3 godz. w nocy się bawiliśmy zamiast spać.

Beatka Też mnie suszy strasznie....M czasem się śmieje,że on wieczorem piwkował, a ja kaca mam ja.Na noc obok łózka obowiązkowo muszę mieć wodę mineralną.

Ewcik, czy oni nie wiedzą, że z kobietą w ciąży mają do czynienia, taką porę na takie badanie wyznaczyć :eek:
Ja maiałam problem ze śniadaniam wczoraj, bo głód mi doskwierał, wszystko mi tak ładnie pachniało, a musiałam wytrzymać do 9 tylko bo na badanie krwi szłam, a co tu dopiero mówić o 16.30
wiedzą, ale to był jedyny wolny termin, następny chyba pod koniec marca:wściekła/y:

Ewcik-a co Ci się dzieje z nerkami-jeśli można spytać???
miałam na początku lutego ból po prawej str, jeszcze nie wiedziałam, co to, następnego dnia pojawił się krwiomocz.. byłam u urologa, ale on nie wiedzial za bardzo co mi powiedzieć, jakaś stażystka zrobiła mi tylko usg i mówi, że w zasadzie nic tam nie widzi, tylko poszerzenie w prawej właśnie nerce:no:no i mnie olali..napady bólu się powtarzały, moja gin zaleciła mi pięciodniową kuracje 3x1 furagin plus 2x1 no spa.. było ok, dopóki nie odstawiłam tych leków.. w poniedziałek 3 godziny zwijałam się z bólu.. no i dziś mam własnie kolejne usg j. brzusznej

beatka ja tak spijam mineralna gazowana, wiem że lepsza niegazowana ale nie lubię:-(

mammi wiem jak taka niemoc wkurza i jeszcze do tego się martwisz o maluszka ale byłas u ginka i wiesz że jest dobrze kochana więc olej bajzel!trudno, świat sie nie zawali a jak się będzie rodzinka do podłogi kleić to może sami się zabiorą za porządek;-) . A te bóle to masz wysoko czy nisko?

jedyneczka ból jest umiejscowiony nisko i do tego mam takie wrażenie jakby coś mi tam napierało, czuję ucisk. Ja też piję tylko gazowaną:zawstydzona/y: Kupuje tą lekko gazowaną, ale jednak:-p Taka całkiem bez gazu to jak z kranu mi smakuje

no to ufff. Już myślałam, że tylko ja tak mam. Nie żebym się cieszyła, że i Was to trapi ale fajnie wiedzieć że nie jestem sama;-)

mammi a może zadzwoń do gina i powiedzmu co się dzieje...i leż i się nie ruszaj! mam nadzieje, ze ból przejdzie.

zjadłam obiad, zrobiłam sernik na zimno i leże...

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to tyle na temat mojego USG dzisiejszego
nie zrobione
interwencja u kierownika placowki
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pierd... NFZ
szkoda czasu nerwow i pieniedzy na takich matolow

Do góry