perla2212
Fanka BB :)
ale fajnie! gratuluje!!!Witam.
Mruczka 100 lat kochana !!!
jupi...dzidzia na suwaczku przeskoczyla na 6 miesiac
wiec zaczynamy kolejny![]()
ja jutro zaczne 5 miesiac dopiero...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale fajnie! gratuluje!!!Witam.
Mruczka 100 lat kochana !!!
jupi...dzidzia na suwaczku przeskoczyla na 6 miesiac
wiec zaczynamy kolejny![]()
tez gratki juz na zas skladamale fajnie! gratuluje!!!
ja jutro zaczne 5 miesiac dopiero...

i Tobie gratuluje polowinekGratuluje :-)

Jak nie zrozumie o co mi chodzi to niech się lepiej do mnie nie zbliża
I tak od rana musiałam wyładować te moje nerwy i sprzątam...tzn nie przesadzam, nie dźwigam, ale układam w szafkach, szafach, już nawet parę rzeczy zimowych na strych zaniosłam...bo u nas to prawdziwa wiosna, 10 stopni, słoneczko,ptaszki śpiewają i już gdzieniegdzie śnieżyczki wychodzą i żeby już tak zostało

a już było tak dobrze po ostatniej ciąży:-( i znowu to samo:-
na polepszenie nastroju;-)
fajne body długi rękaw za 2.99 tak więc polecam;-)

Napisz cos o sobie,czy masz już jakieś dzieciaczki;-) Volumedu niestety ni znam.Ja na USG byłam w Ultramedica i w gabinecie Rosamedica u dr Róży Sobocińskiej.Gdzie chodzisz do gina?Pozdrawiam.Udzielaj się częściej