reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

A faktycznie juz do 20 dobiłam :) dziekuję dziewczynki :):):zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-D:-D
Własnie czuje jak mi sie w brzuchu cos poruszyło i albo mały ma czkwake albo tak wierzga jak konik :-):laugh2::laugh2:

reklama
mammi no naprawde idzie fajne ciuszki znależć:-) np te body co pisałam wydają się naprawde dobrej jakości:tak: i takie kompleciki słodkie też są super:tak: ja uważam, ze warto;-)

Wiecie co ,a ja mam z sikaniem masakre ;/
pije duzo bo mnie tez suszy bardzo jak bym miala kaca codziennie ..
no i ide zrobic siku ledwo wychodze z wc i znowu musze isc ;/
czasem tylko kropelki doslownie ale czuje jak bym miala tam z litra siuskow ..
sorki za takie stwierdzenia ;-)
tak wiec ciagle odwiedzam wc .

buuu a nie jest to przypadkiem zapalenie pęcherza.... Kiedyś miałam baaardzo nieprzyjemne odczucie, że za chwilę się posikam:eek:

Ja mam tak samo, a jak wychodzę na spacer z synkiem to co najmniej godzinę przed nic nie pije a i tak latam do wc z tymi kropelkami:-p siusiam często a malutko:-p

Hello.

Kasik powodzenia na wizycie, a chciałabyś synka, córeczkę czy obojętnie?

Gratuluję połówek i wkroczenia w 6-sty miesiąc :szok::tak:, ja dopiero zaczęłam 5-ty, ale już niedługo połowa, kiedy to zleciało :eek:.

Vanilka a ćwiczenia Kegla by ci nie pomogły?

Ja mam na obiad dziś pizzę z pizzerii, mmmmmmm, bardzo dawno nie jadłam, za to się totalnie obijam :-D, no sprzątanie czeka, ale może poczekać do soboty ;-).

zajadam sobie fisielowy kubek...chce któraś-to się podzielę albo zaleję drugi bo mam jeszcze kilka :-)
wpadłam jeszcze na chwilkę bo mój mały szogun bajkę ogląda to mam wolne
maluch mi się wierci w brzuchu-może też chce popisać trochę...:-D
co porabiacie???
ja nastawiłam pranie-bo już mi sie tyle uzbierało że szok.

Patipaula-no,ja już 2 ciążę tak ciągnę u dentysty z tym leczeniem.
Agatha-też tak mam.
Jedyneczka-widzę u Ciebie też dziś dzień zębologa :-)
Iwusia-to tak jak u mnie.
Supcio-no zapach tego syropu nie jest za bardzo przyjemny :-D:-p
Atabe-a do kiedy ta promocja???

kasiamaj mam gazetke z tymi promocjami i tam jest napisane, ze do 10 marca, aleszczerze wątpie, zeby do tego czasu się wszystko uchowało;-)

ide obiado zrobić-dziś stawiam na ryż, warzywa i kurczaka:tak:

Ostatnia edycja:
A ja właśnie obiad podrobiłam (biały barszcz) i czekam na 2 taryfę żeby wstawić, tak samo pranie...coś nam za duży rachunek za prąd przyszedł:wściekła/y:...i tak główkuje z jakiego to powodu i jakoś wymyśleć nie mogę.

reklama
Atabe-no ja wybieram się 3-ego do reala bo wtedy bedę w większym mieście to zobaczę...ja dla takich maluszków to mam po synku ale może byłoby coś dla mojego starszego.-zobaczę.

ja dziś pomidorową gotuję.

Do góry