kasik co za wredny babsztyl...boze czy ci ludzie nie moga byc dla siebie milsi??? od razu by swiat inaczej wygladal...a tak to jedna niemila zepsuje humor drugiej, druga trzeciej i tak sie to toczy....ehhhh... i odbija na nas...wrrrrr!!! kasik zadzwwon tam jeszcze raz
dzamenka rozejrze sie bo sie napalilam :-) jak nie w rossmanie to moze gdzie indziej przyczaje
tweenie nie tylko ty jestes taka "dziwna" ja tez taka jestem ;-) a tak serio to chyba raczej normalne jestesmy-ale jak nie maja kasy na co wydawac a je stac to niech wynajmuja...nie zazdroszcze bo ja uwazam to za zbedne. jak juz to wolalabym znieczulenie. ale u nas nie ma w czwie wiec nie ma o czym mowic.
madzik ale wyprawa

rozbawilas mnie. ale u nas tez brzydko sie zrobilo wiec ci sie nie dziwie. ps-smug po johnsonie tez nie mialam-kolorek rowniutki wychodzil
patipaula no wlasnie mi zaszkodzil ten clotrimazol ale ja zawsze jakos zle go tolerowalam-moja dawna ginka (ktora zna mnie i moja "kaśke" od lat) juz mi tego nie zapisywala tylko nystatyne i gynalgin...i to mi pomagalo. ale ten nowy gin mnie nie zna a ja sie tez nie odezwalam bo pomyslalam ze moze tylko to mozna w ciazy uzywac...
aisim ja dzyndzle zadnego nie wyczailam natomiast krew i bol lekki przy czynnosci nr.2. sory za dosadny opis ale chyba sie was nie musze wstydzic :-)
malewa!!!! ale sen!

albo masz czegos za duzo albo za malo hihihi
maruska mnie wlasnie tez ogarnia jakies takie zwtpienie i zniechecenie do tej szkoly rodzenia...kurcze 5 zajec po godzinie -co oni mnie tam naucza...jedyne co to ze obczaje moj szpital i poznam polozne...no sama juz nie wiem.
ja zjadlam sniadanie i znow sie wkurzylam bo wpadl mi w rece moj wyciag z konta, ktory do mnie wczorraj przyszedl. napisalam na watku o l4.