reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny u mnie z choróbskiem gorzej:no::no::no: poleguję zupełnie i tylko jednym okiem lukam na synka, a jak spał to ja z nim...tak więc znów nie będę na bieżąco ale w obecnej chwili mam ochotę tylko spać...

reklama
ja też dostałam ta paczuszkę z loweli:-)
idę dziś na takie spotkanie "mama rozmawia" zapisałam się przez internet i zostałam zaproszona. Ciekawe o czym będzie;-) prowadzić je będzie Anna Maruszeczko, a gościem podobno ma być sam Paweł Zawitkowski:-) potem wam zdam relacje...
pożarłam 2 kaktusy- matko ja jestem uzależniona od tych lodów, a mała jak się urodzi to zamiast cyca będzie chciała kaktusa:-D

Witam Was Ciężaróweczki!!!
Ja mam dzisiaj dzień lenia:laugh2:..wczoraj chatę posprzątałam,więc dzisiaj mogę leniuchować..hehe...Mała dzisiaj mniej aktywna,ale to pewnie przez to,że rano z M byłam na spacerku i Malutka teraz śpi;-)..wkurzam się troszkę,bo muszę zrobić przelew,a tu doopa ing nie chce mi go wysłać...ohhh:crazy:...
Juz myśłam,że dzisiaj odbiorę wózek,bo jak byliśmy z M na spacerku,to pod sklepem stał samochód z dostawą,a tu nic nie dzwonią:zawstydzona/y:..już 3 tydzień czekamy..może się doczekamy..hehe..

Tweenie - to zacznij spiewać a co może Cię do chóry zapisze ))) anielskiego
Madzia - fajnie że tak pozło gładko i załatwiłaś kilka spraw!! Widzisz teraz mozesz już troche odpocząć i mniej się stresować!!
Atabe - To słuchaj uwaz nie żeby nam porzadną relacje zdać!! i też nas czegoś mądrego nauczyć!!
A ja nic z lovelli nie dostałąm bo nie wiedziałam że się można zapisać!! Musiałam nie doczytać ;-((( sama sobie jestem winna!!
Oliwia - nie martw się napewno się doczekaćie!! Do porodu napewno wózio będzie w domu!!

WITAJCIE LIPCOWECZKI!!!
ale sie za Wami stesknilam!!! dopiero dzis podlaczyli nam neta (po 18 dniach :wściekła/y:) wiec wybaczcie ale nie dam rady nadrobic tylu stron) :no:
mam nadzieje ze u Was wszystko ok i pozdrawiam serdecznie wszystkie dwupaczki :-D
jeju jak sie ciesze ze znowu jestem tu z Wami... :rofl::yes::biggrin2::rolleyes::happy::laugh2::-p:tak:;-)

Hej dziewczyny,

Ja po moich nocnych skurczach łydek mam takie zakwasy na łydkach jakbym z 5h ćwiczyła, a na dodatek zgaga niemiłosierna od kilku dni mnie męczy, nic nie pomaga.

Dzamena, ja też chyba gapa jestem, ale szczere życzonka:-)

Zaraz usnę, a jeszcze do 18 w pracy:-(
Ja dzisiaj sobie kupiłam wszytsko na spaghetti i będę robić na obiadokolację, mniam

Ania_pestka, zdrowiej, ja też się lichawo czuję, gardło mnie boli i stawy i ogólnie śpiąca jestem.

Znalazłam własnie coś takiego: Internetowa Szkoła Rodzenia - Radzimy Dobrze Rodzimy:
Pieluszki.PL Internetowa Szkoła Rodzenia
moze którąś z Was zainteresuje

pisalam Ci ,ze mi po kilku dniach wchlonol sie i nie musialam nic stosowac.Jak narazie nic tam nie wychodzi ...

mialam lezec a poszlam na spacer z synek i potem do marketu i szlam z buta z torba pelna zakupow i motorem syna pod pacha bo oczywiscie po 10 min .juz mu sie nie chcialo na nim jechac :baffled:wsciekla jestem sama na siebie...stara a glupia :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry