jedyneczka
Fan(ka)
aneta taaa, zakochana, chyba w jedzeniu
a dziś jak szukałam dokumentów u mamy znalazłam takie zdjęcie M ze studiów, pierwsze jakie mi dał, i przywiozłam to domu, pokazałam mu i ostentacyjnie z nim chodze i całuję a M sie pyta co ja tak to ja na to że tego gościa to ja bardzo kocham
ten się żachnął że teraz niby to co a ja że teraz to nic, że tamten był fajniejszy
louise glukoza i badanie siusków to chyba jedyne tanie rzeczy w ciąży
A od rana mi mamii chodzi po głowie
nic nie wiadomo?
a dziś jak szukałam dokumentów u mamy znalazłam takie zdjęcie M ze studiów, pierwsze jakie mi dał, i przywiozłam to domu, pokazałam mu i ostentacyjnie z nim chodze i całuję a M sie pyta co ja tak to ja na to że tego gościa to ja bardzo kocham
ten się żachnął że teraz niby to co a ja że teraz to nic, że tamten był fajniejszy
louise glukoza i badanie siusków to chyba jedyne tanie rzeczy w ciąży

A od rana mi mamii chodzi po głowie
nic nie wiadomo?

.. Czekam aż Małżowi zachce się ruszyć 4 litery i zajedziemy wreszcie zamówić szafę narożną do dziecięcego .. 

wizyta u gina zaliczona-wieści takie sobie, a najbardziej zawiedziona jestem, że na szkole rodzenia mogę popatrzeć, ale raczej nie ćwiczyć:-( no trudno, co do sytuacji porodówkowej, to mnie gin uspokoił, że mnie nie odeślą-jest ruch w interesie, ale dają radę, najwyżej postękam chwilę na korytarzu