Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O wizycie wszytsko w odpowiednich watkach. Po wizycie szłam do dentysty jak usiadłam na fotelu ok 17 tak po 19 wyszłam z tamtad. Potem trzeba bylo isc po zakupy i powrod do domu.
, dobrze ze laekarz cie uspokoil-racja czemu maja cie gdzie indziej odsylac podczas porodumagdzia to bb nie działało, dlatego nie można było wejść. A nie odpowiedziałaś na moje pytanie....
A jak się położę na boku i kantem brzucha dotykam łóżka, to normalnie chce mnie chyba od środka rozerwać. Pięknie, wolna dusza od samego początku...
uświadomiłam sobie, że jak jeszcze dojdą egzaminy, to sie nie wyrobię przed porodem, dlatego trzeba by zacząć działać coś w tym kierunku..ale tak mi sie nie chceeee, że szok

oz podly Mek hihihimagdzia no te leki na podtrzymanie podobno wlasnie dosc mocno oslabiaja serce bo to w wiekszosci sa wlasnie leki nasercowe a przeciwdzialanie skurczom to takie ich jakby uboczne dzialanie. takze sie nie martw tym kolataniem bo to prawdopodobnie normalny objaw przy tym. ale masz chyba wlasnie lek na wzmocnienie serca to ten isoptin o ile sie nie myle. bo fenoterol to na pewno na podtrzymanie. cos mi wlasnie bratowa tak o tym isoptimie mowila w sobote-ale nie wiem czy nie pokrecilam czegos