reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

ewelad my mamy net bezprzewodowy z orange, i jakiś czas temu nam się modem spieprzył i nam wzięli do naprawy, chyba 2 tyg.byliśmy bez netu, a modem oddali zepsuty, twierdząc, ze to my go popsuliśmy- musieliśmy sami kupić nowy modem...masakra, a teraz wiem, że z modemem jest ok bo tak jak np.teraz działa net, tylko jakby z sygnałem coś było nie tak, jakby czasem tracił zasięg...ehhh mówie wam ja chyba jestem uzależniona od netu, bo się poryczałam jak mi przez kilka godzin nie działał...ale póki co jest i mam nadzieję, ze tak zostanie!!!

reklama
atabe czyli jednak okazuje się, że kiicha z tym netem bezprzewodowym, a Ty sie musisz stresować bidulko

Cześć Dziewczyny!

Witam się z rana. Wczoraj mnie nie było, bo do urzędu miałam wyprawę (przerejestrować samochód w związku ze zmianą miejsca zameldowania) a jak wróciłam to padłam spać. Teraz mam tak jak vanilka, kama i louise - ciągle bym spała, i całą noc i cały dzień - czasami mam wrażenie, że w tym III trymestrze to bardziej śpiąca jestem niż w I :-)
Dziewczyny wypoczywajmy dużo, bo niedługo na pełne obroty z Maleństwami wskoczyć będziemy musiały. Dużo zdrówka życzę cierpiącym i miłego dnia wszystkim!
(ja dziś na spacerek planuje się udać a po południu na oglądanie wózków z M, bo chyba już najwyższy czas coś zamówić...)

Cześć dziewczyny :)
Ja dzisiaj jadę wieczorem do lekarza.. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zobaczę synka, a i jeszcze ktg mam dzisiaj mieć.

Hej hej dziewczynki!!
Ja już po śniadanku i najlepsze jest to że nic się nie najadłam-boże jaki ja mam apetyt :)
Atabe współczuje z internetem !!
Perla to trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!
My dzisiaj z M jedziemy na zakupy jedzeniowe ,a tak ogólnie to zapowiada się kolejny nudny dzien bo M idzie na mecz wieczorem z kolegami , a ja bede w domku-ale moze taki odpoczynek mi tez jest potrzebny :)))
Miłego dnia wszystkim zyczę

Witajcie kochane!:-)
Ja dziś na chwilkę się przywitać, zaraz ide się przygotowywać do lekarza bo dziś mam wizytę. Później pewnie zaliczę kilka sklepów i pojadę na szarlotkę do siostry, bo mam zaproszenie.:-)
Życzę wszystkim miłego dnia.;-)

Witam .
Wstalam dopiero co ,wcinam sniadanie i pije kawe.
poszlam spac ok.21 ,a wstalam tez prawie o 9 -no kurw...w sen zimowy zapadlam czy co ?nawet na siku sie nie obudzilam w nocy :baffled:

ide na 12 do poloznej ..
milego dnia

hejka dziewczyny, widzę że nie tylko ja mam jakieś dziwne sny :) Dziś mi się śniło że urodziłam jakiegoś stworka a to się okazało że to była tylko moja fantazja a pożniej lekarz powiedział że mam krzywe nogi i przez to będę miała cc. Ale jak im powiedziałam że dopiero jestem w 29 tyg. to mi kazali iśc do domu i przyjśc jak będę gotowa :) ale głupoty :/

Cześć dziewczynki, idę was w końcu nadrobić póki jeszcze jakoś się trzymam (czy się uda przeczytać aż tyle?- już się "boję"!!!!!!!!!!! ;)

reklama
hello dziewczynki
ja dzis juz po wizycie u lekarza ,ze soba i Fifim
emih przez te Twoje gonitwy codzienne to szybciej urodzisz ,a jak sie czujesz ?
vanilka moze ty sobie cukier zbadaj ,no tyle spac to dziwne,powodzenia u połoznej
madzia udanych zakupów
ide nadrobic bo nie wiem o co kaman
kasik przyslij troche tej szarlotki,ale mi smaka narobiłas,daj znac po wizycie

Ostatnia edycja:
Do góry