Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hello dziewczynki
ja dzis juz po wizycie u lekarza ,ze soba i Fifim
emih przez te Twoje gonitwy codzienne to szybciej urodzisz ,a jak sie czujesz ?
vanilka moze ty sobie cukier zbadaj ,no tyle spac to dziwne,powodzenia u połoznej
madzia udanych zakupów
ide nadrobic bo nie wiem o co kaman
kasik przyslij troche tej szarlotki,ale mi smaka narobiłas,daj znac po wizycie
ale już mam spokój i już nic pilnego do zrobienia nie zostało
. M później mnie jeszcze wyciągnął na maraton po sklepach real, prakitiker i media i normalnie padłam wieczorem. Przy okazji i ja go wykorzystałam i wciągnełam obejrzeć wózek bo koleżanka zachwalała, nowe odkrycie wózkowe nazywa się BEXA i nawet mi się spodobał a już byłam w prawie 100% zdecydowana na jedo fyn, no i znów dylemat powrócił yh te zakupy i decyzje ciężarówek
.

Daj znać co się u ciebie dzieje w brzuszku!
U mnie też Elenka już pod żebrami ale chyba ma mniej miejsca, choć jak czasem się przeciagnie to zastanawiam się czy nóżkę do przełyku włożyć mi nie chce ;-) Ale żołądek znerwicowanej mamie oszczędza ;-) A co do omdleń- w zeszłej ciąży miałam, ale HB nie mogło dobić 10 (anemia, a jak twoja hemoglobinka?)
)
Jak się czujecie z Philipem?
Żadne sprawy codzienne się nie klarują, poczucie bezpieczeństwa na poziomie -100 i wogóle... Chyba pojadę w końcu te 200km do mamy jeśli gin stwierdził (może Pani jechać, albo lepiej nie. A na koniec: to kiedy PAni jedzie????
)