Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
magdzia może miał zespół napięcia przedmiesiączkowegoto trza chłopu wybaczyć
![]()

męczyłam się w lóżku 1,5 godziny,potem poszłam do kuchni posiedziec przy oknie i liczyć światełka prawie godzine no i tak po 1 jakoś zasnęłam

idz sobie lepiej na jakąś wizytę kontrolną do innego lekarza
Także przepraszam,że nie napiszę do każdej osobowo.No ale czas przerwać milczenie ;-)

mnie gin zapytał wczoraj czy nie boli mnie wątroba bo ponoć mała na nią ciśnie, no nie boli mnie ale żołądek jak ucisnie to tez mam ochotę do rygi jechać
Ale M Ci piękny dzionek zafundował no no
dużo tych skurczybyków miałaś, ja powiedziałam ginowi że mam czasem kilkanaście a czasem 5 to powiedział że dużo to jest ale skoro nie wpłynęły na szyjkę to jest oki więc może u Ciebie też tak jest ;-)
A jak mama?
w nocy siuram z 10 razy i może przez to a zasypiam jak zawsze 24-1 za to nie wstaje już o 8ej tylko o 11ej

szkoda że nie da rady z tą przeprowadzką, rozumiem jaka musisz być rozgoryczona :-( Potem wiadomo przy dzieciaczku to nie tak hop siup szukac załatwiać kupowac itd. Więc powybieraj ile sie da i to tak nie na łapu capu ,fachowcy niech robią, za to będziecie mieli tak jak chcieliście a naprawdę wielka to radośc będzie jak w takie nowiutkie w końcu wszystko wejdziecie i wynagrodzi to czekanie
a na sr picie weź koniecznie, ja zapomniałam ostatnio i mi się język mało do podniebienia nie przykleił
mnie z pierwszych kotletów mielonych wyszedł gulasz
Jako rozpieszczona jedynaczka nie umiałam gotować kompletnie nic a nic
i jak teraz pomyślę co mój eks musiał zjadać i zachować do tego dobrą mine to mi go żal
ja sobie tak postanowiłam że jak zacznie mi się przed albo w terminie akcja to postaram się jak najdłużej w domu wytrzymać, no chyba że wody odejda to wiadomo nie będę zwlekać ale jak od skurczy to na spokojnie.
a on Ci pozwolił wogóle bara bara czy ty nieusłuchana ?
no nie, ale Ci rozjaśnił w głowie odnośnie wyjazdu

mój powiedział że skoro nie jest gorzej to dobra wiadomość i oszczędzać się owaszem ale już bez paniki atwój odwarotnie 

młoda kapusta w moim wykonaniu to zawsze klapa a dokładniej ciapa 
u Emi przed samym porodem też mi gin mówił że widać i urodziła się ze szczecinką

) z teściową i 1,5 roczną wnusią, więc sobie miło przy kawce pogadałysmu na dworze
Fachowiec sie nie odezwał ale teśc zadzwonił i mówi fachman że aktualne i zadzwoni za godzine, no czekam sobie
dziś tylko poczta i nic więcej do załatwienia za to jutro do południa po prezent dla teściowej na 60 urodziny - bo szwagierka zapracowana bardzo i nie ma jak więc zrobię zdjęcia i będziemy decydować co, dla teścia też cosik bo ma imieniny. Na 13 szkoła rodzenia a na 16tą zebranie - u nas trwa 2 godziny
w piatek znów próba Emi przed rocznicą a w niedziele rocznica tylko w co ja się ubiore 
może żeby tak w wyczekiwaniu zdążą nie zdążą nie trwać kup komódkę z mebelków które docelowo będą w nowym domu i poszykuj ubranka i pierdółki pierwszej potrzeby choć na pierwsze 2 miesiące, głowa będzie spokojniejsza i zajęcie jakieś będzie a jak jednak im się uda to będziesz miała już dużo naszykowane ;-) tez bym chciała już szykować a tu d..... więc zaczynam podczytywać już o pielęgnacji, szczepieniach itp. z nudów
teściowa kochana powiedziała że ona wexmie te wszystkie ubranka co mam do siebie popierze i poprasuje żebym się nie martwiła czy zdąże potem po remoncie ale póki co się wzbraniam bo chciałabym sama posegregować itd. To będzie przyjemność przecie, zwłaszcza że są i Emi ciuszki - więc z sentymentem sobie poprzypominam i te od szwagierki i jej szwagierki więc całe siatki niespodzianek
tylko że to był trzeci poród. Przed M dwa lata był chłopczyk który niestety zmarł:-( Więc ja liczę że się uwine, tylko wiem że trzeba szyjkę przygotować ale to mi gin powie pod koniec . Kurka chcę go zapytać o współzycie pod koniec coby tą szyje własnie przygotować ale się go wstydze