reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Wszystkiego naj Ewelad :happy2:

a co do cesarskiego ciecia u perly .. moze nie chca jej zrobic dlatego bo jest z Polski i czekaja do ostatniej chwili ?:no:

Wiesz ,zazwyczaj tutaj jest tak ,ze wlasnie bardziej dbaja o obcokrajowcow jak o swoich bo poprostu sie boja o posadzenie ich o dyskryminacje czy cos takiego ...pisalysmy kiedys o tym z perla ..
oni poprostu stawiaja jak najbardziej na nature i pewnie dlatego tak zwlekaja ...

madzik a Ty kiedy poznasz termin cc ?bo tez jakos w polowie czerwca masz miec no nie ?

reklama
Vanilka ja mam wizytę 2 czerwca i myślę,że mi lekarz mój poda termin.Ale z tego co wczesniej z nim rozmawialam- on chce jak najblizej terminu Om -więc tak wypadałoby koło 25-29 czerwca ta cesarka :)Więc wcale nie tak wczesniej-jeszcze miesiąc.Ty masz najwczesniej więc się ciesz :)

madzik tutaj robia tydzien przed terminem ...
ciekawe na ktorego Ci ustali :)
wiesz co w polowie czerwca to juz napewno nie tylko ja bede tulic dzidzie :)

No mi tez jest non stop ciepło i duszno-a zawsze byłam zmarzluchem.I ciągle mi się pić chce................

wow,no to niezly zmarzlak z Ciebie :eek:

madzik mi to samo ,ciagle goraco ...zwialam z ogrodu bo nigdzie cienia juz nie ma ;/

reklama
Ewelad wszystkiego naj !!!

Próbuję się uczyć do obrony ale musiałam choć na chwilę wejść czy są jakieś wieści od Perli a widzę, że nadal cisza. 3mam mocno kciuki !!

Mi też ciągle gorąco, mam 24 h na dobę otwarte okno w pokoju a i tak mi ciągle gorąco, pić i siusiać też się często chce :tak: a jeszcze Alicja tak od wczoraj buszuje, że ledwo mi z lewej strony brzucha nie wyskoczy, wczoraj to chciała wyjść przez pępek :tak:

Do góry