_magdzia_ dlatego ja mam nadzieję że mi też zejdą, oby tak było.
No jak nie zejdą to się zezłoszczę bo ani krótkiej spódniczki potem nie założę ani spodenek a już o stroju kąpielowych nie wspomnę

Pracowałam w Douglasie i wiem, że z Clarinsa (oczywiście już po ciąży) są fajne kosmetyki na rozstępy i Deborah też się sprawdza, ale tu trzeba więcej kosmetyków połączyć żeby harmonijnie działały
Spódniczek ani spodenek raczej nie nosiłam więc jakoś tego mi nie szkoda;-) Ale nie mogę już patrzeć na te brzydkie dziury na udach:-(
, mój M mówił tak na początku jak zaczęly się pojawiać a ostatnio walnął tekstem "ale masz wielkie krosty na udach" i bądź tu mądrym
Mój wie że zaraz by oberwał:-) Jednak moim zdaniem nie powinni nas jeszcze dołować, a czasami jak palną jakimś tekstem to się odechciewa wszystkiego:-( Ja nadal się boję że któregoś dnia spotkam mojego z jakąś 17 letnią siksą:-( Chociaż on zapewnia że kocha tylko mnie itd itp... ale ja zawsze byłam o niego zazdrosna, dopiero będąc ze mną się "uspokoił", wcześniej zmieniał dziewczyny co parę tygodni... mimo wszystko nadal się nieco boje:-(