reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

Dobry wieczór bardzo !!!
Nogi mi wchodzą w pupiszona, nachodziłam się, nażarłam w Macu. Czyli dzień zaliczony pozytywnie.
Teraz nabijam się z piosenek na Eurowizji i wpierdzielam pierniki :-D mam też słonecznik ;-)
Moja faworytka to piosenka Drip Drop z Azerbejdżanu :-)

reklama
Mysza dżizas...też oglądam eurowizje...i się tak zastanawiam czy to są jakieś jaja?!Przecież co jedno to większa porażka!LOL!:eek:

Asieńka własnie przed chwilą rozmawialiśmy z M o morzu i ma być wielki syf w tym roku, sinice itp. Nam z kranu zaczęła płynąć kolorowa woda, od żółtego poprzez pomarańcz, a na brązie kończąc, bleeeee

mysza to bardzo udany miałaś dzień bez dwóch zdań:-D własnie też włączyliśmy akurat na rumunie i stwierdziliśmy że rytmy lady gaga ale z lat 80tych:-D

hej dziewczyny

Wróciłam od znajomych. Koń bardzo spodobał się Zosi :-) a ma dopiero rok. Bujała się na nim, zejść nie chciała.

Asienka, Mysza
tragedia w tym roku na Eurowizji. W tamtym roku była lepsza. A najgorsza to niestety była nasza propozycja. Mamy tyle fajnych piosenek, które powstają w ciągu roku, a na Eurowizję to wybierają najgorsze. Mam wrażenie, że robią to specjalnie.

jedyneczka u mnie już ściany pomalowane. W dzień zrobię fotki i pokażę. Ładnie wyszły te kolory. A u Ciebie?

maruśka czyli dobra położna, chce dla Ciebie jak najlepiej :-D

Mystique to zależy chyba od organizmu kobiety. Z tego co się orientuje to po 6 miesiącach moja koleżanka mogła ćwiczyć.

brejka w którym szpitalu chcesz zrobić przewrót, czyżby w Wołominie? :-D

Gregorka udanego urlopu :-)

kasik a ja opychałam się lodami waniliowo-malinowymi z truskawkami mniam :-)

louise kiedy założą Ci krążek?

Tweenie Ble ble ble pamiętam jak u nas też nie raz taki gnój leciał z kranu np po jakiejś awarii :/ masakra
A na czyste morze zbytnio nie liczę...dobrze,że mamy jeszcze spoko jezior w okolicy to tez można się popluskać.

Ja tez ogladalam eurowizje ale przelaczylam po kilku piesniach :) masakra jednym slowem ...
Nie straszcie tym brudnym morzem bo ja w wakacje planuje je odwiedzic nie raz!!

ja dziś się napracowałam, łożeczko rozłożone, regał prawie zamontowany- to oczywiście rączkami D:-) nawet mnie troszkę wkurzył, ale postanowiłam mu wybaczyć-niech stracę:-D

jedyneczka to fajnie, że już najgorsze remonty za Tobą:-) dla teścia może jakiś fajny koniaczek , jeśli pije, lub jakiś inny alko w jego guście?? ja też jutro planuje wypad do obi lub castoramy (niedziela bez marketu niedzielą straconą:-D), a pewnie i tu i tu (ikea była w zeszłym tygodniu:-)) musimy dokupić jakieś coś do montażu regału i dywanik chcę
Gregorkam udanego wypadu-byłam na Mazurach tylko raz- i zakochałam się:-)

ja obejrzałam 5 min Eurowizji i stwierdzam, że albo ja mam tak mało wysublimowany gust muzyczny, albo z tym konkursem jest coś nie teges:-D

reklama
tak w Wołominie :) w ciązy mam jakiś bojowy nastrój a im bliżej tym coraz bardziej zaczynam się bać porodu :/ A może któraś z Was już tu rodziła bądź jakaś znajoma ? Ja mam tylko stare opinie z netu :/

Do góry