Widzę że
kasik się rozpakowała:-) to szybciutko czytam co i jak:-)
kasik wielkie gratki!!!!!!!!!!!!!!!!! I jak szybciutko Ci poszło, no bomba
To teraz czekamy na powrót do domku i zdjęcia prosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
ewelad no widzisz, a mój M tego nie docenia

Może się z tobą ożenię
mystigue to fajnie że juz końcówka, wiem co to znaczy, też mimo wyrzekań na kręgosłup nogi itd. z radością układam porządkuje i układam po remoncie

Ja właśnie chce juz kupić z chicco na komary to cosik do kontaktu co niby jakieś wibracje czy coś powoduje i można używać od narodzin dziecka bo ten płynny preparat niby od 2 lat, dzis się zorientuje czy tego w marketach nie ma.
ewcik co ty to mówisz, muszę pilnie przeczytać;-)
tweenie ty red bulu

nie martw się, ja coś czyję że sie dokakuligam też do lipca
aisim he he faktycznie się obudził, dobrzy oni są

mój tez wvczoraj stwierdził że jeju jak te 8 miechów zleciało to teraz myk myk i małe będzie na świecie

i mówi żeby tak w ten weekend pokończyć wszystko to byłoby dobrze. Oczywiście musiałam mu złośliwie przypomnieć że oni chcieli z teściem zaczynać remont na początku czerwca

a co
atabe szacun dla M za to czytanie

, ja na prośbę do M O radę odnośnie szpitala usłyszałam zrób liste za i przeciw

Tak czy siak ja już mojemu zapowiedziałam że więcej dzieci z nim n ie chcę bo chodzić w ciązy przy nim to jakaś masakra

jak taki prosty chłop - to babska sprawa i koniec

ale wczoraj postanowił że chyba z angielskiego na razie zrezygnuje bo mówi że nie daje rady z praca, firmą, anglikiem teraz dziecko, czeka osuszanie i ocieplanie domu ( ma z teściem robić") i mówi że ja na szarym końcu tylko na tym cierpie

a ja popieram bo jest strzępkiem nerwów a kiedy go poznałam to był taki lekkoduch i dzieciak że aż się bałam

pisałam wczoraj Vanilce że mi opuchlizna zanikła od kiedy biorę ten magnez 2-3 razy dziennie od kilku dni
misslena to dobrze że z siostrą po sprawie;-)
cynamonka ja mam też jakieś ptaszki które całą noc śpiewaja nieraz ale ładnie spiewają to niczym w nie nie celuje

mnie mała dla odnmiany tak się kręciła ze zasnąć nie mogłam, jak tak to straszy i po ip musze biegać a jak noc to hulaj dusza
mruczka no w tej sytuacji nie wiem od czego oni są, jakaś paranoja normalnie
mysza ja muszę niestetydziś wyjść i robić za wieprzka

kacperek ładne imię
mysza oni czasem jak coś wymyslą jako pretekst to nie wiadomo czy płakać czy się śmiać

mój wyobraź sobie wczoraj na zakupach w ikea stwierdza po raz kolejny po co mi komoda na rzeczy koło łóżaczka a nie w naszej szafie 2 - metry dalej

ja tłumaczę jak wołowi że muszę mieć rzeczy pod ręką bo to ja zresztą będę głównie się zajmowac małą więc niech mam tak aby było mi wygodnie, w końcu już to przerabiałam 10 lat temu

No to pytania czemu taka wielka czy w innych sklepach nie ma mniejszych i znów tłumaczę że oblukałam na necie i we wszystkich sklepach możliwych przez kilka miechów nim podjęłam decyzje i wybrałam taką która pasuje gabarytowo na styk, ma pojemne szuflady, pasujący kolor i przystepną cenę, a ten tylko pojechał ja spakowac i zrzędzi dziadyga cholerna

swoją drogą komode malm kupiliśmy

Emi taka ma i się dobrze sprawdza. Na duży pokój też zaczął wyrzekać że zagraciłam meblemi a jak nie zagracić jak nie mamy nigdzie indziej miejsca na szafe i trzymamy ciuchy na strychu gdzie kisną i śmierdną

i czemu np. ta półka tak wysoko itd. no myslałam że mnie trafi, latałam z panelami, dobierałam kolory, mierzyłam 150 razy wszystko żeby zaplanować, raz się zgodził i pojechał ze mną do BRW, oblukał, pokiwał głową na odwal się i powiedział dobra moga być a przy sręcaniu nagle mu się nie podoba ale dodał że go to w sumie wali

musiałam wyjść z domu i przejechać się autem bo by tego nie przeżył

więc wierz mi że Cię w pełni rozumiem
Lecę bo znów się nie wyrobię. Mamę dziś zaprosiłam na nockę bo M nie ma i już wiem że bym ze strachu nie spała do rana

to miłego dzionka kochane;-)