reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

jak już tu wpadłam z takimi wieściami, to nadrobię:-)

kasiamaj trzymajcie się tam w szpitalu, oby wyniki były ok i ma nadzieję, że jeszcze wrócicie do domku:tak:
jedyneczka hortex nie hortex-dwa dania były, co czyni z Ciebie idealną panią domu:-)

reklama
Wieczór bry, babolki..

ohoho :-) się dzieje ..

kasik, gratulacje przeogromne !!!

jedyneczka, u mnie fasolka szparagowa po 19 zeta stoi:dry:..
Póki co , widziałam tylko na jednym nowootwartym straganie , ale ceną to przegięli
..

czereśnie dzis też zakupiłam - lipa totalna:baffled: ni chu chu to smaku czereśni nie miało jeszcze.. źle trafić musiałam ..Mysza, u mnie dzis tez komarzyska nalazły .. w zwiazku z czym jutro zabieram M na zakupy po moskitierę do okien..
nie beda mi pupaka gryzły, o nie :no:
nie mam mocy Was nadrobic do końca.. Dałam se dziś w kosc z robotą..
Remont pokoju ukończony - okna , sciany i panele - uff, temat zamkniety ..
Nareszcieee:-)

Stary skrecał szafę - jutro skończy bo dzis szedł na nocke .. Jeszcze roletki na okno i moge wreszcie zając sie przygotowaniem pokoiku ..

Achhh, wszystko mnie boli - kregosłup zwłaszcza ..
ale i tak jest cudnie :tak:
Dobrej nocy ,mamuśki :tak:

cześć dziewczyki:-)

Kasik gratulacje:-)
wspaniała wiadomość:tak:

nie pytajcie, kto następny, bo po wczorajszej wizycie wychodzi na to, że ja:szok:
całą noc nie spałam z emocji.. wszytko opiszę w odpowiednim wątku...

miłego dnia:-)

kolejna zarwana noc :/ Dziś mam maraton po lekarzach i wychodzi na to, że mam 30 min na pierwszego i na dojazd do drugiego w innej części miasta. Chyba przefrunąć trzeba. Kupię zaraz 8pak red bulla i zobaczymy. W reklamie mówią, że nawet świnie po nim polecą... Dla potrzeby mogę być tym najgorszym wieprzem, ale żeby zdążyć:-)

kasik gratulacje !!

A Wy nie bądźcie takie małpy, bo forum lipcóweczek, a się zaraz okaże, że do lipca to ja tu sama zostanę w dwupaku :confused:

kolejna zarwana noc :/ Dziś mam maraton po lekarzach i wychodzi na to, że mam 30 min na pierwszego i na dojazd do drugiego w innej części miasta. Chyba przefrunąć trzeba. Kupię zaraz 8pak red bulla i zobaczymy. W reklamie mówią, że nawet świnie po nim polecą... Dla potrzeby mogę być tym najgorszym wieprzem, ale żeby zdążyć:-)

kasik gratulacje !!

A Wy nie bądźcie takie małpy, bo forum lipcóweczek, a się zaraz okaże, że do lipca to ja tu sama zostanę w dwupaku :confused:
zostaniemy razem:tak:Ja muszę jeszcze min miesiąc wytrzymać, żeby salmo wyplenić całkowicie:nerd:
KASIK WIELKIE GRATKI:-D
Dziewczynki, a który to był tydzień u Kasik??

reklama
witam z ranka!! Wpadłam tylko na chwilkę bo muszę wyjść i sie chce z powrotem uporać przed tym ukropem który się zapowiada!!
No wiec ja po wczorajszej wizycie przynoszę identyczne wiadomości jak Kama po swojej!!
Z małą wszystko ok, jest podobno gotowa do wyjścia, wpasowana w kanał rodny. Po badaniu ginka stwierdziła że czuje główke cokolwiek ma to znaczyć, szyjka się zaczyna skracać. Powiedziała ze daje mi jeszcze 10 dni i chyba się rozdwoimy,ale do 3 lipca duże prawdopodobieństwo że juz nie dotrwam! Kolejna wizyta 3 lipca!! Moj M jak mu wczoraj powiedziałam czego się u lekarza dowiedziałam wpadł w panikę i zaczął zadawać milion pytań czy mamy to kupione, czy tamto!! Obudził się, oj te chłopy;-)) ręce i cycki opadają!!

Madzik - chamstwo w tym kraju nie zna granic, wszyscy mają ciężarne w głębokim poważaniu i to sie chyba nie zmieni ;-((
Kama - u Was w Niemczech to chyba też niewesoło wygląda, bo z moich obsrwacji to nawet sobie ludzie w busach nie ustępują miejsca!
Louise - super że do domku dziś mykasz, ale oszczędzaj się i odpoczywaj tak jak zalecają!

musze zmykać, odezwę się troszkę później jak wróce!! życzę Wam miłego dnia!!

Włąśnie doczytałam - I mamy kolejnego maluszka!! Kasik serdecznie gratuluję!! Mam nadzieję że macie się dobrze!! Napewno jesteś teraz szczęśliwa i spokojna!! Super!! Uściski dla WAS!!

Ostatnia edycja:
Do góry