Hej dziewczyny!;-)
Nie było mnie jakiś czas i nie dam rady wszystkiego nadrobić.Mam nadzieję,ze u Was wszystko w porządku i,ze jakoś dajecie radę na tej końcówce
Koniecznie muszę się szybciutko pochwalić,że byliśmy dzisiaj w szpitalu,w którym będę rodzić i gdzie Ola będzie miała operację i mam już wyznaczoną datę cesarki!:-) Otóż Oleńka przyjdzie na świat 24.06 :-):-):-) Czyli za równe dwa tygodnie.Jeden dzień po dniu ojca
Mam nadzieję,że nic wcześniej się nie zacznie bo to będzie 29 tydz.Oby Olce się nigdzie nie śpieszyło
Kurcze...to nie do pomyślenia,że ten czas tak szybko zleciał.To wprost niemożliwe!!
Kilka dni temu opchnęłam się ogromną ilością truskawek co się na mnie potem zemściło bo kilka dni miała biegunkę,ciągle się źle czułam i nic nie mogłam jeść
Od wczoraj jest już ok ale jestem tak wygłodniała,że ciągle bym coś jadła!
Perła widzę,że z Laurą wspaniale.Super,że ładnie rośnie i sama utrzymuje temperaturę
Jeszcze tylko moment i będziecie razem w domciu:-)
A co do pępka to u mnie nic nie widać.Jak usiądę i odsłonie brzuch to czasem odstaje ale spod ciuchów nic a nic nie widać
Nie było mnie jakiś czas i nie dam rady wszystkiego nadrobić.Mam nadzieję,ze u Was wszystko w porządku i,ze jakoś dajecie radę na tej końcówce

Koniecznie muszę się szybciutko pochwalić,że byliśmy dzisiaj w szpitalu,w którym będę rodzić i gdzie Ola będzie miała operację i mam już wyznaczoną datę cesarki!:-) Otóż Oleńka przyjdzie na świat 24.06 :-):-):-) Czyli za równe dwa tygodnie.Jeden dzień po dniu ojca
Mam nadzieję,że nic wcześniej się nie zacznie bo to będzie 29 tydz.Oby Olce się nigdzie nie śpieszyło
Kurcze...to nie do pomyślenia,że ten czas tak szybko zleciał.To wprost niemożliwe!!

Kilka dni temu opchnęłam się ogromną ilością truskawek co się na mnie potem zemściło bo kilka dni miała biegunkę,ciągle się źle czułam i nic nie mogłam jeść
Od wczoraj jest już ok ale jestem tak wygłodniała,że ciągle bym coś jadła!Perła widzę,że z Laurą wspaniale.Super,że ładnie rośnie i sama utrzymuje temperaturę
Jeszcze tylko moment i będziecie razem w domciu:-)A co do pępka to u mnie nic nie widać.Jak usiądę i odsłonie brzuch to czasem odstaje ale spod ciuchów nic a nic nie widać

...
..konczy mi sie renta socjalna,a jak zobacza moj brzuch to moze sie zlituja i przedluza..wiadomo ze nie znajde teraz pracy..moj gin wystawil mi zaswiadczenie ze ciaza wysokiego ryzyka i ze grozi przedwczesnym porodem,ze mam krazek zalozony..no a jutro jade do mojego psychologa po wpisy z wizyt u niej no i od psychiatry musze tez wziasc te wpisy..tylko ze ja chodzilam do niego krotko,bo musialam przerwac leczxenie z powodu ciazy..a przed nim przez rok mialam przerwe bo trudno znalesc lekarza psychiatre z NFZ,a za wizyte prywatnie nie bede bulila 100 zl i to co miesiac...
..aha chyba zapomialam Wam powiedziec czemu chodze do takich specjalistow...chorowalam na anoreksje:-(...zachorowalam jak mialam 14 lat(mialam kilka nawrotow)..od ostatniego nawrotu pilnuje sie zeby znow nie popasc w ta wstretna chorobe..a wiadomo sa wzloty i upadki..teraz jak jestem w ciazy to pilnuje sie jeszcze bardziej...Ciekawe czy mi przedluza ta rente,az sie boje....brrr...