reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Mruczka nie mam polskiej tv wiec nie ogladne niestety tvP2 ehh..
Dziewczyny uzywalyscie kiedys tego bio oil bo mi dzis przyszedl z ebay poczytalam troche opini na jego temat i ponoc dziala zobaczymy .

Ostatnia edycja:
reklama
tiffi teraz patrze ze faktycznie na stronie tak podane ze od dzis te spiworki. ale sprawdzilam jeszcze raz w gazetce-i jest ze od poniedzialku tego co byl. wiec moze 2 rzuty wykonali :-) tak czy siak juz ich pewnie nie ma bo wykupione....;-)

"ide" sobie jakis film wlaczyc zeby czas szybciej zlecial do powrotu M. matko ja chyba zwariuje jeszcze ponad tydzien w tym lozku :-(

Vanilka u nas położna mówiła, żeby nie mieszać. Ale w sumie to nie wiem na 100%
Emih biedna Ty z bólami. Nie wiem, dlaczego masz takie mocne:confused:Może się przedźwigałas?
Tweenie jakaś masakra!!!A ja już 2 tyg czekam na wyniki powtórzonej salmonelli, bo jeszcze nie przyslali z jednej stacji sanepidu we Wroclawiu do innej...
Luise ja polubiłam prasowanie, bo nic innego nie robię:-)
Wiecie co, ja dzisiejszy dzień to chyba prześpię. Dzwonię do babci na imieniny, a ona mówi, że się tak dobrze czuje, że przejmie opiekę nad Karolinką, a my sobie z M odpoczniemy.
NO KUR...A :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do kogo mogę przyjechać po porodzie,żeby się schować przed rodziną???????

Mruczka- Ale M nie chce się kłócic z toba czy ze swoją mamą?:confused::eek::wściekła/y: bo nie wiem która wazniejsza w takim okresie. Niech się chłopak postawi i tyle jak sobie nei zyczysz. Moja teściowa jest naprawde jak własna matka wiec jak dla mnie to moze juz na mnie w domu czekac ale oprócz niej i ewentualnie przyjaciółki tez nie życzyłabym sobie żadnych odwiedzin przez jakis tydzień i nie wyobrazam sobie aby obrazenie się jakiś ciotek czy nawet mojego taty było wazniejsze od demnie i mojego samopoczucia.
Vanilka- z grudnia powiadasz? a jaki rocznik? Przystojniak jak widziałam na zdjęciu z Dawidkiem:-) Oliwka jest 2003
atabe - ja słyszałam jeszcze o kole do pływania dla dzieci - takim nadmuchiwanym - do siadania na kibelku i nawet się zastanawiałam nad zakupem dzisiaj ale nie kupiłam - jeszcze pomyslę.:dry: Czy to nie będzie dziwnie wyglądało jak bede popierniczać z kołem w kaczuszki w szpitalu do wc?:-D:-D:-D
Ashika- mnie w autobusie tez nie było do śmiechu ale jak sobie przypomnę po latach to uśmiech mi sie pojawia na twarzy.
Kama- upał? to ja lece do ciebie! :-)Dzisiaj nic nie gotujemy , dzisiaj żyję miłoscią bo M pojechał do pracy, były wzioł oliwkę do soboty a samej mi sie nie chce. Ide zaraz do lodówki po arbuza, ewentualnie z zamrarzary warzywa na patelnie.:confused:
tiffi- jak wekujesz dzemy? bo chciałam zrobić i zawekować truskawki ale wczesniej robiła to moja mama a ja się nigdy nie zagłębbiałam w to.... ja tak samo jak atabe usmiecham się ładnie o przepis na dzem:-)
emih- czami mam. Od wczoraj Tymek bije mnie raczkami po ścięgnie od lewej pachwiny wiec tez nic miłego. Wogóle to wieczna miesiączka tylko bez efektów wizualnych.:eek:
Vanilka mleko moze stać w lodówce do 24 godz - tak słyszałam- wiec myśle ze mozesz dopompować skoro po takim czasie jeszcze nadaje sie do podania.
Przechowywanie pokarmu, Porady > Przechowywanie pokarmu

A ja byłam z M w realu i musze się poskarzyć ze przepłaciłam za tą moją koszulę męską bo tu były po 8 zł:-D i to powiem zwiełam sobie jeszcze 2szt takie jasne w paseczki wiec bede się lansowac pozniej w domu po porodzie.:-D:-D:-D

M pojechał do pracy, Oliwka pojechała do taty swojego do soboty wiec siedze teraz sama w domu i co tu robić? Louise ja to Cię podziwiam jak ty tak siedzisz cały czas.
Znajoma dzisiaj urodziła a miała termin na 18 lipca. Przez całą ciąze mówili jej ze bedzie dziewczynka a tu urodził sie 3500 na 53cm dorodny męzczyzna. :-D:-D:-D
Ale jest taka szczesliwa ze powiedziała ze nawet w rozowe bedzie go ubierac .

Niunia to ostatni termin z USG, ale w karcie ciąży mam 22.07. więc jeszcze trochę się pokulam:-)
Tetina mój M po mojej stronie. Widzę, że mu głupio, że teściucha taka i sam nie wie, jak to rozwiązać, żeby się nie pokłócić z rodzicami. Gadałam z mamą i trochę mnie uspokoiła. Postaram się nie denerwować. Na razie nie będę nic ustalać, bo już ostatnio ustalałam niby ostatecznie i nic. Zostawię to M, a jak coś moja mama obiecała pogadać z nią.

vanilka madzia jak mialyście cesarke to dali wam jakas koszule?
ja mialam pierwsza cc i mi dali jakąś ich koszule. A teraz czytam o waszych przygotowaniach , fakt ze do naturalnego ale jakos tak sobie pomyslalam o tej koszuli.

tetina jak do koła założysz klapki basenowe i czepek pływacki, to myślę, że spox, a nawet całkiem stylowo:-D ja też kupuję kółko na obolały tyłek:-) ale zonk u koleżanki:-)
Mruczka ja też Cię mogę zadekowac-będzie ciasno, ale wesoło, a u mnie odwiedzin na 100% nie będzie, więc luz

reklama
Do góry