reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
kurde myslalam ze jakies wiesci od oczekiwanie sa ..:confused:
kto powiedzial ze karmiac piersia sie chudnie:confused:
jak ja ciagle glodna jestem i najchetniej zamknela bym sie w lodowce :sorry2:
nie chce tyc :no::no:

czesc dziewczyny wieczorową porą.

Kama i jedyneczka- jagody u mnie po 17 zł wiec dzisiaj bardziej tylko dlatego ze te czeresnie mnie tak rozczarowały ale warto było bo bez cukru poszły i nawet wspomnienia nie pozostały:zawstydzona/y::-)
vanilka- ja dzisiaj tez bym się zamkneła dzisiaj w lodówce tyle ze ty to przynajmniej teraz masz jak zrzucic - jak Dawidek tak chetnie je to jeszcze miesiac i z wiatrem odlecisz:-D ale to dobrze ze chetnie je - niech rośnie chłopak. Albo juz od małego mu sie piersi tak podobaja ze sie oderwac od nich nie moze;-)
Jutro dzień bedzie w rozjazdach - najpierw krew i mocz , pozniej w gosci i ok 14 nareszcie przyjedzie Oliweczka. straszna gaduła z tej mojej blondyneczki- tylko nawija i nawija i cały czas sie śmieje. Czasami mam juz dośc ale jak juz jej nie ma w domu dłużej niz 8 godz albo weekend jak idzie do taty to juz mi w domu pusto , brakuje tej paplaniny o niczym konkretnym . Taki dom pusty wtedy. I gdzie tu znalesc złoty srodek? :-D
Atabe- mnie się jeszcze nie pytaja czy juz urodziłam. Dostałam prykaz ze mam czekac do lipca - swoja droga jakby to od demnie zalezało:eek:) Ale od 10-go M ma urlop wiec jak oczywiscie z nudów nie urodze wcześniej to wtedy zacznie się ciśnienie rodziny i reszty na - no kiedy urodzisz?:dry:

dziewczyny, co z Oczekiwaniem???? czy bidulka męczy się tyle czasu czy wszystko przystopowało?

Emih ja mam nogi tak spuchnięte non stop, że juz od dawna ich nie czuję, skóra naciągnięta na maksa:-)

Ja chyba zaraz zalegnę przed TV, dzisiaj szwagrowie podrzucili nam 3 letnią Natalkę na noc, bawią się z Mają, ale zaraz idę je do wyrka wygnać i poczytać troszkę.

Do jutra

a i w poniedziałek ide na usg którego sie wczesniej nie spodziewałam. :-)
Ciekawe ile Tymek wazy.

Kurcze musze sobie lustro w łazience przewiesić o jakies pół metra nizej bo brzuch jak piłka od koszykówki do tego zero rostępów az miło patrzec za to twarz tragedia . syfek na syfku. :-:)-:)-( Lepiej patrzeć na brzuch niz na twarz . Oststnio byłam w aptece i kupiłam sobie jakis specyfik na twarz ale narazie rezultatów nie widze no moze mniej sie swiece. Normalnie jak 16 -sto latka w okresie dojzewania :dry:

Dziewczyny , Piatek wieczór ... to która dzisiaj jeszcze na porodówkowy dansing leci? :-D Nadal nie ma wiesci o oczekiwanie.... no cóz czekamy.... mam tylko nadzieje ze nie meczy sie tyle godzin tylko jest juz po i z wrazenia patrzy sie na dzidziusia i zapomniała do nas napisac ale sobie przypomni i napisze:-)

Hej lipcóweczki,
dzięki za kciuki. Nie bardzo mam jak Was nadrobić, bo niby bet mam, ale nie bardzo z czasem między kolejnymi KTG - robią często :) Do tego jakieś odwiedziny, posiłki, obchód i czas leci :)
Jutro kolejna próba wywoływania porodu, pewnie jakaś konkretniejsza, bo dziś tylko teścik oksytocynowy :)

Mamy kolejnego maluszka Kacperek jest juz na swiecie - oczekiwanie juz urodzila

sory ze tak pozno was informuje ale bylam na wizycie jak dostalam smsa :)

Kacperek jest sliczny jak dostane zgode na zamieszczenie zdjecia to wkleje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry