reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

hej dziewczyny,

Od wczoraj nie biorę fenoterolu i dzisiaj już cały dzień brzuszysko jak kamień, do tego miałam taki sajgon i tyle rzeczy dzisiaj do załatwienia, że padam i nogi mam 3 razy tak wielkie jak normalnie:-(

Jedyneczka, ale macie zawirowania z dzieciakami, oj niełatwo to wszystko pogodzić..
Emih, ja właśnie o świecie mam najgorzej, od 4 już spać nie mogę.

Dzisiaj wyraźnie zaobserwowałam obniżenie brzucha - łatwiej mi się oddycha, za to dużo większy ból w pachwinach, pęcherzu i kościach łonowych.

Madzik i Vanillka, czkawka jest zupełnie normalna u dzieci i nic nie należy na to robić. Mało tego - czytałam, ze w ten sposób ćwiczą płuca i zupełnie niemowlakom ta czkawka nie przzeszkadza, tylko nam dorosłym tak:-) więc czkajcie do woli:-)

Atabe, to chyba będziesz następna w kolejce - pomyśl tak - wreszcie, wreszcie się zbliża ta chwila:-)

Co z Aisim, żadnych wieści????

reklama
Ashika - ja to nie mogę się przespać podczas KTG, bo każą mi zaznaczać ruchy dziecka :wściekła/y: A też bym sobie z chęcią odpłynęła.
Coś mnie gardziołko pobolewa. Czy to oznaka zbliżającego się porodu? :-D

mnie tez, ale sie okazalo ze my solidarnie pospalismy sie :-) i jedno i drugie a on jakos jak juz go obudzili wcale nie mial ochoty sie ruszac

emih az tak zle z tymi wozkami to nie jest

atbe nie odzywasz sie znaczy rodzisz mam nadzieje

aisim rzeczywiscie zjadlo byle ie szybko odezwala

agatha jak brzuch zjechal do 2 tyg bedzie po wszystkim podobno :tak:

kama ty tez przepadlas?

mnie meczy dalej wiec ide pod prysznic i do wyrka moze m pogada z tym swoim maluchem i cos wiecej zacznei sie dziac bo jak ma mnie tak mekolic przez tydzien to zwariowac mozna,

asienka i nadia- wielkie gratulacje:-)

a ja cały dzień walcze z przerwami w prądzie , kablówce i tv co sie okazało robotnicy cos tu się bawia przy kablach i dlatego takie praoblemy przez cały dzień.

Byłam na usg- szkoda gadać, opisałam w wątku:-(
Ide się położyc zamiast przenoscic na was swoja mało pozytywna dzisiaj energie

Jeszcze nie rodzę :wściekła/y: ale boli mnie wszystko dosłownie, tylko bez jakiejkolwiek regularności, więc mam dość...nie wiem ile jeszcze potrwa to "rozkręcanie".....nawet nie mam siły na kompa, więc spadam- jakby co to dam wam znać...

atabe biedna wierze,ze masz dosc ..trzymam kciuki zebys juz urodzila kochana !!daj znac jak cos ..

a mi sie macica kurczy i tak boli :nerd:wzielam paracetamol co mi dali ze szpitala bo tak boli ...wogle dzisiaj opuscil mnie moj optymizm .....zmeczona jestem ,te upaly wykanczaja ...dobrze ,ze M jutro wolne to sobie odpoczne .

W końcu mam wieści od Aisim-
w gronie kolejną pannice i to DUUUUżą!:tak:

"Przepraszam za zwłokę, bolało ale naprawdę warto kobitki! Martynka przyszła na świat porodem naturalnym o 15.40! Waga 4070g, 60cm, 9pkt- troszkę była sina bo była owinięta pępowiną! Staram się ją przystawiać do cyca ale początki są trudne. Ściskam WAs mocno i trzymam kciuki za kolejne mamuski!"

GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
aisim G R A T U L A C J E​

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

atabe rozkreci sie rozkreci oby szybciej krocej sie bedziesz meczyc

wszystkim mowie dobrej nocy
caly dol mnie boli i zaczyna mnie to wkurzac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze chwila to sie nalykam jakichs prochow bo ilez tak mozna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry