Oliwia1986
Aktywna w BB
NO NIEEE POST MI WCIĘŁO!!!!!WRRRRR

Magdzia Rusia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
Ja leżę w łóżku z moim psiakiem
...Zaraz wstaję i się szykuję,bo muszę na pocztę wskoczyć,bo mam do odebrania list polecony...no to chyba M ma do zapłacenia mandacik...Straż miejska nie zapomniała o nas

....Dziewczyny trzymajce kciuki,żeby ten mandacik był niski,bo teraz to kasa nam potrzebna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!M mówi,że jechał 75 km/h(ograniczenie było do 50),więc zobaczymy ile mu przysolą
....
Dzamena trzymam kciuki!!!
Ashika u mnie w szpitalu tez nie trzeba mieć ciuszków na pobyt dziecka w szpitalu(wiem że laski biorą,ale ja mam lenia,a poza tym teściowa powiedziała,że po co mam brać bakterie ze szpitala do domu)...ja mam malutka torbe..spakowałam tylko rzeczy dla siebie..a dla Sary tylko ręcznik,kocyk,chusteczki do pupci,pampersy(w szpitalu dawają 3 na dzień,więc musze wziąść też swoje).pieluszkę tetrowa...M ma przygotowane ciuszki na wyjście dla Małej(kaftanik,śpiochy.czapeczka)....
SupciO jak widzisz ja też mam torbe maluteńką..hihih...
Louise jak dobrze Cię czytać...Trzymam kciuki za Was!!!...wracajcie szybciutko do domku....
Ewelad ja też uwielbiam pisać czarne scenariusze...juz mam w głowie czy Malutka będzie silna jak się urodzi...ale to chyba normalne dla nas przyszłych mam;-)..
Jak ja bym chciała,żeby mnie ju ruszyło...póki nie ma takich upałów...
Ja uciekam bo już późna godzinka...M zaraz do domku zjedzie..no i na pocztę...brrrrrr

No i doczytałam,że mamy kolejnego lipcowego dzieciaczka.....
Kasiamaj GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!

Magdzia Rusia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
Ja leżę w łóżku z moim psiakiem

Dzamena trzymam kciuki!!!
Ashika u mnie w szpitalu tez nie trzeba mieć ciuszków na pobyt dziecka w szpitalu(wiem że laski biorą,ale ja mam lenia,a poza tym teściowa powiedziała,że po co mam brać bakterie ze szpitala do domu)...ja mam malutka torbe..spakowałam tylko rzeczy dla siebie..a dla Sary tylko ręcznik,kocyk,chusteczki do pupci,pampersy(w szpitalu dawają 3 na dzień,więc musze wziąść też swoje).pieluszkę tetrowa...M ma przygotowane ciuszki na wyjście dla Małej(kaftanik,śpiochy.czapeczka)....
SupciO jak widzisz ja też mam torbe maluteńką..hihih...
Louise jak dobrze Cię czytać...Trzymam kciuki za Was!!!...wracajcie szybciutko do domku....
Ewelad ja też uwielbiam pisać czarne scenariusze...juz mam w głowie czy Malutka będzie silna jak się urodzi...ale to chyba normalne dla nas przyszłych mam;-)..
Jak ja bym chciała,żeby mnie ju ruszyło...póki nie ma takich upałów...
Ja uciekam bo już późna godzinka...M zaraz do domku zjedzie..no i na pocztę...brrrrrr

No i doczytałam,że mamy kolejnego lipcowego dzieciaczka.....
Kasiamaj GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: