witam z rana:-)
pospałam, teraz śniadanko i dzisiaj kończę sprzątać, a wieczorem na ktg i do położnej, dzisiaj zostałąm obudzona pięnym bukietem róż, bo mamy rocznicę:-) ale oczywiście już humor musiał mi sie sp...lić, bo D dzwonił, ze spcuhła mu twarz z jednej strony i nie wiadomo, czy to nie świnka, a wczoraj była u nas koleżanka z małym bratankiem- fuck fuck fuck, zaraz będę szperać w necie na ten temat, ale u dorosłych mężczyzn podobno to groźne no i poród za pasem k...!!!!!!!!!!!!!!!
Rusia WILEKIE GRATULACJE!!!!!!!! WITAMY GRACJANA!!!!!!!!
agatha ja mam dwie torby-dużą dla siebie, taka sportową i mniejszą dla małej-jakbym nie kombinowała, do mniejszej nie wlezie:-)
kasik no to gratki dla Bartusia:-)
tetina no to zdrówka dla Tymeczka- weźmie antybityk, poobserwują go i będzie spokój, ja też uważam , ze ważne, ze teraz wykryta infekcja, malutki nie będzie tego pamiętał, aTy będziesz spokojniejsza
Muczka żadaj zwotu części kosztów- powiedz ginowi, ze miałaś plany w zw z terminem porodu i teraz cały grafik runął-ktoś za to musi beknąć
dzamena to trzymam kciuki za szybką akcję!!! oby żelbetonowa szyjka nie stawiałą zbędnego oporu:-)
ale jestem wk......przez tą świnkę, chyba peta zapalę, jak się całą ciążę trzymałam k....