SupciO
wychodzę na lato :)
Kurde, rzeczywiscie cisza tutaj. Tak jak kiedys post pod postem ze nie nadazalam nawet zagladajac co chwilke tak teraz, siedze i patrze sie w pustke
Czyzby wszystkie już rodziły, czy może z eMami meczyk ogladaja? :-)
Ashika Ciebie ciagle mdli, a ja ciagle jem! Opycham sie wszystkim co na mojej drodze sie znajdzie:-( juz tak nie chce...
A co do KTG to ja wogole nie mam sie na zadne zglosic. Lekarz poprostu dal mi skierowanie do szpitala na 15 i wsio, a na wizycie u niego ostatnio bylam HOHOHO i wtedy stwierdzil rozwarcie, wiecej wizyt nie przepisał, dopiero poród. :-(
Czyzby wszystkie już rodziły, czy może z eMami meczyk ogladaja? :-)
Ashika Ciebie ciagle mdli, a ja ciagle jem! Opycham sie wszystkim co na mojej drodze sie znajdzie:-( juz tak nie chce...
A co do KTG to ja wogole nie mam sie na zadne zglosic. Lekarz poprostu dal mi skierowanie do szpitala na 15 i wsio, a na wizycie u niego ostatnio bylam HOHOHO i wtedy stwierdzil rozwarcie, wiecej wizyt nie przepisał, dopiero poród. :-(

, fajny gin co porod przepisuje ;-)
zbyt dluga rozmowe odbylam a teraz siedze i mysle czemu ja sobie w tym choler... skelpie nie kupilam pepsi 

Ja nie wiem co będę robiła, zależy jak w naszej firmie się będzie kręciło, jeśli kiepsko, wracam pewnie do pracy po macierzyńskim a mała do teściów, ewentualnie szukam lepiej płatnej pracy jak namawia mnie M ale nie wydaje mi się aby to był dobry czas na to. Jeśli w firmie będzie się kręciło to tym się zajmę. Zobaczymy ale już mi smutno kiedy myślę o wizji pozostawienia takiego szkraba i pójściu do pracy.
No czasem takie jędze w tych urzędach że masakra, jestem więc w szoku głębokim bo w moim mieście datychczas spotykamy się z M z przemiłą obsługą, kobietka nas zaczepiła ostatnio na korytarzu pytając w czym pomóc
Mój ciągle mówi że mała jest listonosza bo ten faktycznie 2-3 razy w tygodniu wpada z jakąś korespondencją