reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczyny,weszłam i chce sie pochwalic ze moje dziecko raczkuje do tyłu a raczej udaje gasienice bo njpierw idzie go góry pupka pózniej podnosi sie na raczkach i pach do tyłu ,usmiałam sie wczoraj z niego,nawet filmik nagrałam:)wczoraj fajny dzien bo zwolnili mnie wczesniej z kursów poszłam prtzygotowana na siedzenie tam 2 godz a przyszedł lekarz ,pobadał nas i zaczoł robic wykład na temat pierwszej pomocy aa jak sie dowiedział ze pracuje w szpitalu to po trzech pytaniah kazal isc do domu jak chce bo podpowiadam:)wiec troche ich w domu zaskoczyłam ,dzis gotujeMaksiowi ziemniaczka z marchewka bo on od pon do złoba i musze mu wprowadzac ale cycac bedzie w miedzyczasie,dzis jeszcze wizyta u lekarza czy mały nadaje sie do złoba ,ocipieje,pozdrawiam

reklama
hello
wpadam jak zwykle na chwile,poczytam dokladnie wieczorem,u nas burdel jednym slowem,tysiac spraw sie naraz skumulowało i wszystko na mojej glowie!!!takze dzamenko bedziemy cipiec razem:-D:sorry2:
wybywam zaraz na spacer i kawke do mojej "nowej"kolezanki;)
poza tym piekna zima za oknem!!!

kropa u mnie też owulacja bolesna- wpadłam ostatnio dopiero na to, co jest przyczyną tego dziwnego bólu, a @ masakra póki co, ale startuję z tabsami (kiedy/jeśli pojawi się @:-D), więc liczę na poprawę:-)
No właśnie u mnie o tyle lipa, że endo nie wyraziła zgody na tabsy :/ Na żadną antykoncepcję hormonalną nie mam szans, zostało mi nadcisnienie po ciąży :( Co smieszniejsze, absolutnie nie mogę teraz zajść w ciąży z takim ciśnieniem, bo 8 miesiecy leżenia mam jak w banku :/ Gumkom średnio ufam, więc stresa mam jak cholera :/

Doceniłam dziś zaletę przekładanej rączki :) Przełożyłam rączkę, odwróciłam gondolę że duże koła miałam z przodu, zablokowałam tylne małe i daliśmy radę :) Mimo ze koła piankowe, szliśmy jak czołg :D Współczuję mamom, które mają lekkie wózki :( I doszłam do wniosku, ze nie kupuj.ę na razie parasolki - z parasolką w przyszłym roku zimą nie mam szans, a latem już Radek pewnie nie będzie chciał jeździć w wózku. Kupię co najwyżej jakąś najtańszą parasolkę na podróże po hipermarkecie :)

kama oooooooooo od razu burdel no na pewno ,chciałabys ,nie ma tak dobrze kochana:)miłego plotkowania przy kawcie i cipiejowania
kropa no to nie ciekawie z tym twoim nadcisnieniem,chyba ci pozostaje wstrzemiezliwosc,z góry mówie ze wspólczuje

tiffi my zakładamy czapusię tylko na drogę z łazienki do pokoju bo w kuchni (a przechodzimy przez)zimne powiewy bywają przez nieszczelne okna a w pokoju od razu ściągamy. Paczkę pierwsza dostałam a druga niby do odbioru w rossmanie tak piesze na kuponie:baffled: I dostałam dziś z bebiko paczkę:tak: W poradniku ich pisali znowu że najlepiej od kaszki zacząć nowe pokarmy bo są najbardziej zbliżone do dotychczasowego pokarmu ze względu na to że są na mleku:baffled: Ja nic dziś nie dam a jutro marcheweczkę samą. Fajnie z mebelkami, już za chwileczkę już za momencik i wszystkie pokoje będą urządzone i zamieszkacie a pachnącym świeżością domku:-)

dzamena ależ silny mój zięciunio no no:-) Toż on niedługo zacznie biegać:-D

MM 2 h karmienia znaczy jak, z przerwami chyba tak? Bo mnie by chyba sutki odpadły:-D

Usnął mój marud, nawet wózkiem ją dziś po domu woziłam bo taka zrzęda:dry:

A kolega M stoi w zaje..... korku i zrobił zdjęcia i rozesłał, także do szefa że ciekawe jak wobec takiego stanu ma zrobić 5 wizyt i netto 8h u klientów spędzić:-p Szukają oszczędności na święta bo na prezenty potrzeba pewnie:dry:

Taką zime to rozumiem, słonko lekki mrozek. Wybyliśmy dziś wreszcie na spacer, nie mam jakiegoś super wózka, ale szedł po śniegu jak burza:-) Nie obyło się bez akcentu humorystycznego. Idę sobie dość szybko, myśląc o tysiącu różnych spraw, a tu nagle mi wózek zaczął na prawo ściągać. Czapkę miałam na uszy naciągniętą i nie słyszałam kak ludzie za mną wołają, że kółko przednie zgubiłam....dopiero jakiś koleś za mną biegł z tym kółkiem...się poczułam normalnie jak ostatni gamoń...

tiffi1 teściowa jak narazie jest spoko, zobaczymy jak dalej będzie się nam wspólpracowało :-D, małemu zakładam czapeczkę po kąpieli jeśli myję mu włosy, a tak to nie.

kropa501 to lipa z tym nadciśnieniem, ja też miałam w ciąży teraz mam w górnych granicach normy, ale mierzyć muszę codziennie tak na wszelki wypadek.

jedyneczka to nieciekawie się porobiło w pracy u Twojego M, u mojego szef też wszędzie oszczędności szuka i tylko pensje przycina...

jedyneczka no przecież że nie ciągle :-D
cyca doi nawet i 20 minut później zasypia i jak się budzi po chwili krótszej lub dł€ższej to też dostaje drugiego.

halo halo witam goraco! jestem mamusią Majuni urodzonej 4 lipca;) jestem tu nowa, jeszcze sie nie polapalam we wszytkim, moj sowaczek sie nie wyswietla niewiem czemu;/
Wszystkim mamusia zycze milego popoludnia!:blink:

dobry:-p
louisie polecam bepanthem maść dla nas super jest:tak: Jak załatwiasz kasę na ten wychowawczy? bo z tego co wiem to jest bez[płatny, nie?
Gregorka to coś takiego Muzyczna Kula Fisher-Price Go Baby Go (1342988060) - Aukcje internetowe Allegro mała bardzo to lubi:-)
patipaula dobrze, że usg ok!!
Ewcik ja też mam problemy z żołądkiem i jeszcze mam kamienie na woreczku, a jak miałam gastroskopie to same niedobre rzeczy mi wyszły, jakaś żółć nawet w żołądku- nikt nie wie od czego to i cały czas na lekach jestem, a bół brzucha wiem jaki może być straszny dlatego współczuję Ci...i moja babcie też umarła na to samo i też mam stracha ... jak zniosłaś gastroskopie, bo dla mnie to straszne, a znów mnie czeka...
madzik fajnie, że u Juli poprawa. I jak wózek? dojechał?
peemka uuu wizyta teściowe mówisz....powodzenia;-)
jedyneczka durny ten szef twojego M...wiem jak Ci ciężko samej być i wiem że najgorzej właśnie w nocy..ehh u nas na szczęście ostatni tydz. M ma tą pracę i potem będzie pracował na miejscu:-) nareszcie- mam nadzieję, ze i Twój coś znajdzie!!
ewelad pochwała za milczenie:-D:-p my standard wstałyśmy o 5 i ledwo już widzę;-)
tiffi nigdy nie zakładałam czapki po kąpieli i nie zamierzam tego robić;-)
kama miłej kawki!!
kropa u mnie też tablety odpadają...i też się boję;-)

no więc tak chyba odstawię tą 2 i z powrotem w wróce na razie do 1- mowa o mleku;-) i to dzięki wam;-)
kurde jutro sobota a ja sama z małą cały dzionek ehh

reklama
atabe te gastroskopie to nic przyjemnego, ma się wrażenie, jakby się dusiło.. dlatego nie chcę iść na kolejną.. bo wtedy z tym polipem to chyba ze 3 lata temu byłam:no:

Marcello śpi, ja właśnie zjadłam danio i biszkopty, wcześniej sobie kleik ryżowo-marchwiowy ugotowałam na ten mój żołądek-miała być rybką dzisiaj, ale to chyba za ciężkie, jak na mój brzuch..

Do góry