reklama

Lipiec 2011

Danuska ja już 2 zaczynam :-) teraz troszke miodu wrzuciłam :-) jak to nie pomoże to mleczko z masełkiem i czosnkiem :-) ale będę siusiać hi hi hi:-)

Psota wrzuciłam zdjęcia na galerii lipcowej :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
psotka kochana wyjątkowy no bo w domu jest a na opierdzielenie też sobie musiał zasłuzyć hahaha kisielek zjdałam :zawstydzona/y: i powiem Wam,że wietrzę chalupkę ale tak za przeproszeniem piździ ,że brrrrrrrrrrrrrr

uciekam prostowalam wlosy i uznalam ze mam sporo czasu bo i malowanie wiec posmarowalam pachy antidralem a durna wczoraj depilowalam teraz piecze jak cholera zmylam to i nadal tak samo a jakie czerwone:wściekła/y:trzymajcie sie cieplutko:-)

veronique miałam usg połówkowe w sobotę, ale nie chciał mi powiedzieć jaka płeć
coś tam kręcił, żeby niby nic nie widzi, ale pewny nie jest, więc jeszcze nie chce nas nastawiać bla bla bla
a byłam pewna, że się dowiemy a tu lipa:wściekła/y:ale ważne, że małe zdrowe
na początku marca będę u mojej gin to ją pomęczę, żeby usg zrobiła dodatkowe i podejrzała, bo ja nie mam na każdej wizycie u niej

Orchidea, no z drugiej strony, jak od czasu do czasu sie nie opierdzieli, to chodzą jak drzwi od malucha;) U mnie -8, ale pod kołderką zdecydowanie cieplej;)

Wydrussia, ten piesio, to jak dzidziuś:)

A ja tak myślałam o tym połówkowym, że mam następną wizytę w 23 tygodniu. Zaraz zadzwonię do Invicty i umówię się prywatnie na dodatkowy USG połówkowe i przy okazji 4D z nagraniem, na które i tak chcieliśmy iść. Będę spokojniejsza, chociaż ak dla mnie to jest meega drogie, ale co tam.

Michał dziś po nocce wrócił czyli niby jest ale i tak śpi do 17 i idzie na kolejną nockę. Nie cierpię tych tygodni jak ma nocną zmianę :wściekła/y:

Zuzu, gratki synka! Super!
A Basieniak, Tobie gratki coreczki!
To jaki w koncu na razie wynik chlopcy versus dziewczynki...?

Mnie dzis rano brzuch bolal mocno, jak dotykalam szczegolnie... Akurat bylam u dermatologa i sie spytalam jest szansa na zobaczenie ginekologa, no i mam niby wizyte na 1 dzis...Ale sama nie wiem czy isc, w sumie juz mi lepiej, a nie chce tak latac za kazdym razem jak cos mnie zaboli... A polowkowe mam rowno za tydzien wiec moze poczekam.... Jak myslicie...?

reklama
Pippi a mi ginka powiedziala na poprzedniej ze teraz mi USG nie bedzie robic to bedzie ... akurat 19 tydzien 4 dzien :( nie wiem dlaczego ... ale no nie bede jej nic mowic :/ a Wy co o tym myslicie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry