reklama

Lipiec 2011

Dziękuję Wam Kochane za rady:* pije właśnie herbatke z dużą zawartością cytryny :-) kwasze się ale jest ok :-)
Danuska Hej Ryba ;-) jedz jedz dzidzia będzie się cieszyć :-)
Niczko ale nie możesz też sie teraz głodzić... Wiem że boli ale jedz takie płynne rzeczy może cio?

Ostatnia edycja:
reklama
hello:-)

lactacyd jest fajny, teź go używam

Która to poleciła sklep happy-mum? przyznać się, bo chciałam podziękować, suuuuper są te ciuchy, o coś takiego właśnie mi chodziło. I mają też sklep taki "do pomacania", więc jak będzie trochę cieplej, to pojadę obejrzec, bo na razie boję się, że w drodzę zamarznę;-)

Basieniak - gratuluję córeczki, Zuzu a Tobie synka:-) fajnie wam, jak kurna muszę czekać do kolejnego...:wściekła/y:

Ale wy jesteście dobre żony, jak was czytam to sobie myślę, że ja jestem wredna, w życiu bym nie pomyślała, żeby jak mój mąż wstaje rano, żeby z nim wstawać i mu śniadanko zrobić - leń ze mnie straszny, przerwracam się na drugi bok i śpię, jeszcze go czasem ofuknę, że za głośno się zachowuje i spać nie mogę..:zawstydzona/y: a teraz mi wstyd

Pippi bardzo się ciesze, że sklep przypadł Ci do gustu, ja go uwielbiam:) Nie wiem jak w Wawie, ale w Poznaniu obsługa jest super, nie żadne tam wredne babska:) Ja mężowi śniadanka nie robię, to on mi przynosi do łóżeczka razem z pyyyszną kawką zbożową:)

Pippi no so Ty weź jaki wstyd ja już tak się przyzwyczaiłam ,że wstaję po 5tej z moim później spie dalej no ale dziś dzień wyjątkowy hahaa Veronique znajdź dobrą aptekę na necie i zadzwoń może coś doradzą Ci ;)

Veroniqe, oj biedna jesteś z tym językiem... Tak miałam mdłości i jadłam mniej niż przed ciąża, a teraz aż mi głupio bo zjem coś i za godzinkę znów czuje głód.

Pippi, jeśli mowa o wrednych żonach to ja do tej grupy się zapisuje :-D Nie ma mowy żebym wstała rano z Michałem, czasem tylko coś mruknę.

Wydrusia, mnie też coś katar nawiedził, idę zrobić śniadanko i herbatkę z cytryną za Twoim przykładem. :-)

Pippi a Ty teraz bedziesz miala na wizycie USG ?
Danusiu aj mowie Tobie jak nie żeby to gardlo jak nie gardlo to temperatura jak nie temperatura to atoki jak nie zatoki to poparzony jezor :) ale zaraz rzeczywiscie jak mowi Orchidea dryndne do jakiejs apteki .. i sie dowiem :D

reklama
Veronique, ja przed jedzeniem ssałam kostkę lodu, zamrażała mi jęzor i jak jadlam to nie bolało:)

Pippi, nie ma za co:)

Orchidea, męża opierdzieliłaś, a teraz mówisz, że wyjątkowy dzień, hehe;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry