reklama

Lipiec 2011

Cześć dziewczyny :-)
Wróciłam z zakupow... Pojechałam z rana do auchan, oglądałam tam te buteleczki o ktorych rozmawiałysmyw w weekend, nawet włożyłam 2 do koszyka i szczotke do czyszczenia ich, a potem je wyjełam. Jakos nie potrafiłam się przemuc zeby kupić.

Z Auchan pojechalam do szmateksu bo dostalam smsa ze juz wiosenne rzeczy mają i znow nic nie kupiłam, wszystko albo "dziewczyńskie" albo "chłopczynskie" (jak mówią moje dzieci ;-) ) a ponieważ nie wiem co za człowiek się u mnie ukrywa, wyszłam z niczym i nieszcześliwa...

Co do późnego wstawania, ja nie umię i nie lubię długo spać. Codziennie wstaję o 6 (nawet w niedzielę.) Jak juz sie obudzę to nie ma siły któraby mnie zatrzymała w łózku. Meczy mnie lezenie ;-) Wolę rozsiąść się na rogowce i poczytać niz leżeć w łóżku.

reklama
czyli widzę są dwie metody liczenia:-) ja tak jak danuska i wisienka uważam że 20 już skończyłam i jestem teraz w 21, tak mi gin tłumaczyła

ja też się smaruję od ok 4 miesiąca, ale olewam te mega drogie kremy, bo jestem zdania, ze jak zwykły nie pomoże, to ten super drogi też nie bardzo :-)
na razie miałam Ziaji - seria Mamma Mia i teraz mam Pharmaceris, nie pamiętam nazwy, ale jakoś Ziaja mi bardziej odpowiadała.... smaruję się też po kąpieli oliwką

tylko ja nie jestem z tych zdyscyplinowanych, więc smaruję się jak mi się przypomni... pewni średnio raz na dwa dni.... o efektach pogadamy w lipcu ;-)

Ja też nie mogę za długo spać jakoś tak niewygodnie mi w łózku. Szczególnie teraz gdy spać mogę ile wlezie. Pewnie jak wrócę dopracy i nocnego pisania to mi tego zabraknie. Kurka macie jakiś pomysł na prezent na rocznicę ślubu? Mam 13-tą 7 marca i małżowi nie wiem co kupić

A ja zmieniłam suwaczek i w obliczeniach poszłam o tydzień do przodu. Na tamtych miałabym dziś 19, 5. Ale tamte chyba prawidłowe bo wyprezdziłam Wisienkę, która ma wcześniejszy termin;-)

Ello Wisienko

Ostatnia edycja:
mailuj, ja mojemu kupiłam szlafrok :/ Wiem ze mało rocznicowy prezent ale on strasznie chciał, taki gruby i misiowy ;-) (ten szlafrok oczywiscie ;-) )

Ja też nie wiem jak patrzec na te tygodnie. Cały czas myślałam że jak jest 18t i 3 d to to juz się liczy jako 19 tydzien, a gin mi wpisuje w karte ciazową skonczone tygodnie, czyli, ze 18. No i chyba tego bedę się trzymać, bo jak urodzę w 39t i 1d to bedzie ze urodzilam w 39 a nie w 40 tyg. Zagmatwane to :-D

Ostatnia edycja:
Niezły pomysł tylko już wykorzystany. Jak mu kupiłam szlafrok to dziś w nim chodzę. Mój C. nie lubi chodzić w szlafroku, ale ja się cieszę :-)

Sluchajcie chcialam sie Was zapytac kobietki bo mialam przed wczoraj bofdajze tego nieszczesnego dentyste... i dzisiaj wypadlo mi wypelnienie ... ale to wypelnienie bylo tylko wypelnieniem zdrowego zeba abym nie czula dyskomfortu z dziurki ktora mi wywiercila i to cos mi wypadlo na dodatek zadzwonilam do klinkiki to mi babka powiedziala ze niestety musi owdolac moja czwartkowa wizyte bo Pani doktor zachorowala ...:| nie znam innego dentysty a wozyta bedzie dopiero za poltora tygodnia kolejna cos sie stanie z tym zebem ? :/
Niby to zdrowy zab i w sumie niepotrzebnie go rozwiercila i ta dziurka teraz nie jest WIELKA ale jednak jest:/ jak patrzylam tam lusterkie mto jeszcze taka cienka wartstwa tego bialego laku jest :/ moxze jakos ptrzetrzymam

A mi wpadła reklama do głowy chodze po domu i śpiewam "spzilki,makijaż,,,,, każdy dzień jest Twój kiedy alaways masz" hahahahaha kurde ja mam serio w tym zębie gaz jakis rozweselający

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry