reklama

Lipiec 2011

Wtedy oczywiscie mala piła herbatkę..nie wiem czy słusznie..ale wydawalo mi się, że jej też chce sie pić..a było wtedy gorąco:)
orchidea, no muszę troszkę sie zatuszować..bo ostatnio mialam dzień siedzenia przed lustrem i gniecenia (oczywiśćie tylko ja widzę co i gdzie gnieść) zawsze sie z siostrą smiejemy, że my to musimy sie zawsze troche oszpecić, bo jak nie to drzwiami i oknami adoratorzy hahaha (trzeba sobie jakis tłumaczyć) to jest moja zmora..i do tego mam takie światełka mocne przy lustrze, że jak je zapalę to wszystko widać hehe i wtedy juz nei moge się powstrzymać..chociaz pryszczy to ja nigdy nie mialam..raz na rok mi może wyskoczy coś:)

Ostatnia edycja:
reklama
...Wszystko na tip top szpilki makijaż wszystko na tip top i dzień jest nasz "ale nie mój" każdy dzień jest Twój kiedy always masz... spójrz sama wszystko wchłania mega ochrona zapewniona sprawdzmy to super co jesteś piękna teraz o... :D

Orchidea ja też :-) mam bluzke z nim galotki:-) kiedys mialam mega skarbonke ale się zbiła:-( no i moja piesinka wabi sie Tweety :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sestinka :*:*:* słonko wyspana ??? dodi no własnie ja od pudru miałam i teraz narazie kremik nivea mam nadzieję,że to tylko hormony i się wszystko unormuje :zawstydzona/y: wydrusia haha spiewnik załozymy reklam,jej mój Tomek sie patrzy na mnie jak na głupią i mi gada "dobrze,że tego codziennie nie widzę" :-D

Ja używam od jakiegoś czasu tylko revlon color stay.. i jestem zadowolona..jest bez tłuszczu:) ale zamawiam tylko z neta, od sprawdzonego sprzedawcy..bo w sklepie sobie liczą prawie dwa razy więcej za niego:) Dobra teraz juz naprawde idę!

Oooo no widzisz u mnie to jak Zakon w domu bo rzadko mamy gości ,cała moja rodzinka tyle km ode mnie ... tylko znajomi z pracy od męża czasem wpadają a teraz kuźwa już mniej bo przecież się nie pali u nas itd do bani z takimi znajomymi wydrusia a gdzie mas kotecka :-D ? emcia tez lubi bajki pewnie jak wróci to dołączy haha

Nasi znajomi niepalący i dzieciaci więc generalnie podobny "etap". Chociaż koleżanka mimo ze ma półtoraroczna małą zazdrośnie zerka na moj brzuszek mówiąc- a ja jak byłam....:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry