Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i fajnie,że pomyślałaś o tym malując się ;-) wisieńka haha no widzisz jednak mamy dziś hit dnia o alwaysach.Dobrze zrozumiałam podsmażasz ogórki do zupki?? kurde ja tak nie robię dawaj przepis na ogórkową Twoją
sestinka :* i udanej wizyty bez nerwów
niektóre to jakiegoś jadu nabierają, ale to pewnie z zazdorści
ja tez nie lubie długo spac w łóżku a teraz mala do przedszkola to najpozniej 7 wstajemy, generaonei moj małż lubi spac długo kiedys go psrawdzialm do 11 spal wzielam mala cichutko bylismy zeby go nie budzic generalnie to mala nie da pospacCześć dziewczyny :-)
Wróciłam z zakupow... Pojechałam z rana do auchan, oglądałam tam te buteleczki o ktorych rozmawiałysmyw w weekend, nawet włożyłam 2 do koszyka i szczotke do czyszczenia ich, a potem je wyjełam. Jakos nie potrafiłam się przemuc zeby kupić.
Z Auchan pojechalam do szmateksu bo dostalam smsa ze juz wiosenne rzeczy mają i znow nic nie kupiłam, wszystko albo "dziewczyńskie" albo "chłopczynskie" (jak mówią moje dzieci ;-) ) a ponieważ nie wiem co za człowiek się u mnie ukrywa, wyszłam z niczym i nieszcześliwa...
Co do późnego wstawania, ja nie umię i nie lubię długo spać. Codziennie wstaję o 6 (nawet w niedzielę.) Jak juz sie obudzę to nie ma siły któraby mnie zatrzymała w łózku. Meczy mnie lezenie ;-) Wolę rozsiąść się na rogowce i poczytać niz leżeć w łóżku.
moj gin tak samo liczyczyli widzę są dwie metody liczenia:-) ja tak jak danuska i wisienka uważam że 20 już skończyłam i jestem teraz w 21, tak mi gin tłumaczyła
ja też się smaruję od ok 4 miesiąca, ale olewam te mega drogie kremy, bo jestem zdania, ze jak zwykły nie pomoże, to ten super drogi też nie bardzo :-)
na razie miałam Ziaji - seria Mamma Mia i teraz mam Pharmaceris, nie pamiętam nazwy, ale jakoś Ziaja mi bardziej odpowiadała.... smaruję się też po kąpieli oliwką
tylko ja nie jestem z tych zdyscyplinowanych, więc smaruję się jak mi się przypomni... pewni średnio raz na dwa dni.... o efektach pogadamy w lipcu ;-)