reklama

Lipiec 2011

reklama
Margaritka witam kochana. Czyli zyczenia z porodówki dostaniesz:-DAlbo na porodówkę
A ty zrewanzujesz się grilem.

Kurka jak mnie dzisiaj zrosty szarpia. Czasem nie wiem czy to zrosty czy skurcze. Ale boli mnie na miejscu wyrostka to pewnie zrosty.
Mój Pol przepadł z zakupami. Standart. Podobno jeszcze do mechanika pojechał jakiś sworzeń wymienic. A ja na cebulę czekam. Drań:-)

Margaretko to gorzej dla Ciebie. Do lipca to już dojedziemy na imieninki ;-) Całym stadem ciężarnych :-)
Wisienko ja mam na 7 termin, więc tera jest dopiero prawidłowo:szok:
Balkan u mnie też się chyba na whiskey skończy. SWidzę, że ona idzie w parze z motocyklami. My w przyszłym, roku będziemy pojazd zmieniać bo w tym sezon odwołany;-)
Moje dziecko robi lazanię na obiad. zobaczymy co jej wyjdzie ale stara sie nimożebnie
Wydrussia dzięki za Twettego :-)))))))))))))))))))

Wydrusia wydało się :-) Bardzo go lubię. Nika ma takiego dużego, prosto ze Stanów. Jak się NIka urodziła i w tym samym dniu moja siostra jej kupiła

Ale najadłam się sorbetu dziewczyny peknę !! :-D Mailuj to zakładamy klub Tweety i spółka :-D margeritka ja mam termin na 25 a imieniny 24 lipca ciekawe czy juz z dzidzią będę je obchodziła czy na porodówce :-D
2tfly.gif
21cgpjr.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry